Εγκαινιαστηκε το εκλογικο κεντρο

Εγκαινιάστηκε την Πέμπτη το εκλογικό κέντρο του συνδυασμού «Ανανέωση – Ανάπτυξη – Ευημερία» με επικεφαλής τον Ντίνο Χαριτόπουλο, υποψήφιο δήμαρχο Σαπών, παρά τη βροχερή μέρα.

Η καταπολέμηση της ανεργίας, η βελτίωση της ποιότητας ζωής, η συγκράτηση του ντόπιου πληθυσμού, η πολιτιστική κοινωνική αναβάθμιση, η ισονομία-ισοπολιτεία, καθώς και τα μεγάλα έργα υποδομών που αφορούν στην ανάπτυξη όχι μόνο των Σαπών αλλά και της περιοχής της Θράκης, της Βορείου Ελλάδος και των Βαλκανίων, ευρύτερα, είναι οι πρωτεύοντες στόχοι του προγράμματος του συνδυασμού «Ανανέωση – Ανάπτυξη – Ευημερία».

Για το επίσημο ξεκίνημα του προεκλογικού αγώνα της παράταξης «Ανανέωση – Ανάπτυξη – Ευημερία» που επιβεβαιώνει την αποφασιστικότητά της να γυρίσει σελίδα και να διεκδικήσει ένα καλύτερο αύριο για την πόλη και το Δήμο μας Σαπών μίλησε ο Ντίνος Χαριτόπουλος, υποψήφιος δήμαρχος Σαπών. «Σήμερα είναι το επίσημο ξεκίνημα του προεκλογικού αγώνα για την παράταξή μας, για την δημοτική μας κίνηση στις Σάπες. Στόχος είναι να έχουμε έναν καλό και ειλικρινή διάλογο με τους δημότες, να καταθέσουμε το πρόγραμμά μας και να πείσουμε ότι μπορούμε και πάλι να διεκδικήσουμε αυτό τον τόπο.

Είμαστε έτοιμοι, σοφότεροι με το πέρας μιας τετραετίας στην αντιπολίτευση, αναγνωρίζοντας τα λάθη και τις παραλείψεις του παρελθόντος, θα μπορέσουμε να φέρουμε τις Σάπες και πάλι στη θέση που αξίζουν να έχουν μέσα στο νομό Ροδόπης, μέσα στη Θράκη.

Νομίζω ότι τα μηνύματα είναι αισιόδοξα και ότι η πορεία μας μέχρι τις εκλογές θα είναι νικηφόρα και βέβαια μετά τις εκλογές θα είναι πολύ καλή για το Δήμο Σαπών και για την ανάπτυξη της περιοχής».


Η καταπολέμηση της ανεργίας, η βελτίωση της ποιότητας ζωής, η συγκράτηση του ντόπιου πληθυσμού, η πολιτιστική κοινωνική αναβάθμιση, η ισονομία-ισοπολιτεία, καθώς και τα μεγάλα έργα υποδομών που αφορούν στην ανάπτυξη όχι μόνο των Σαπών αλλά και της περιοχής της Θράκης, της Βορείου Ελλάδος και των Βαλκανίων ευρύτερα, είναι οι πρωτεύοντες στόχοι του προγράμματος του συνδυασμού «Ανανέωση – Ανάπτυξη – Ευημερία».

Απευθυνόμενος στους συνδημότες του, στους πολίτες των Σαπών αλλά και στους φίλους, ο υποψήφιος δήμαρχος Σαπών Ν. Χαριτόπουλος τόνισε μεταξύ άλλων στην ομιλία του ότι «η δημοτική κίνηση «Ανανέωση – Ανάπτυξη – Ευημερία» αποτελεί συνέχεια και εξέλιξη της δημοτικής παράταξης Ανανεωτική Πρωτοβουλία Πολιτών «Για τις Σάπες του 21ου αιώνα» που επί δώδεκα χρόνια ήταν η μεγαλύτερη παράταξη του δήμου μας. Η παράταξή μας διοίκησε τον τόπο για οκτώ χρόνια κάνοντας πολλά και μεγάλα έργα. Έβγαλε τις Σάπες από την αφάνεια. Δημιούργησε υποδομές. Έβαλε τις βάσεις και τα θεμέλια για ένα καλύτερο αύριο για έναν Δήμο πρωτοπόρο. Κατά τη διάρκεια της οκταετούς θητείας μας οι Σάπες διαδραμάτισαν σημαντικό ρόλο και στην ανάπτυξη της ευρύτερης περιοχής».

Τη δέσμευση του συνδυασμού του για τη βελτίωση της ποιότητας της ζωής των πολιτών μετέφερε στους συμπολίτες του ο κ. Χαριτόπουλος. «Η σημερινή μας εκδήλωση σηματοδοτεί ένα νέο δυναμικό ξεκίνημα μιας καθοριστικής πορείας, που στόχο έχει να φέρει το Δήμο Σαπών και τους πολίτες αυτού του τόπου, στη θέση που τους αξίζουν.

Μας αξίζει ένας Δήμος πιο σύγχρονος, πιο ανθρώπινος και γι’ αυτό δεσμευόμαστε όλοι μαζί ότι θα εργαστούμε: με όραμα, με ρεαλισμό, με σύνεση, με δυναμισμό, με αποφασιστικότητα και αποτελεσματικότητα.

Οι Σάπες δυστυχώς τελευταία βρίσκονται σε μία φάση στασιμότητας, ίσως και παρακμής.

Την τελευταία τετραετία δεν μπόρεσε ο Δήμος μας να παρακολουθήσει τις εξελίξεις. Μεγάλα προβλήματα ακόμη και σήμερα παραμένουν άλυτα. Μεγάλα έργα που είχαν εγκριθεί δεν ξεκίνησαν. Σημαντικές πρωτοβουλίες και δράσεις που υπήρχαν έχουν υποβαθμιστεί. Προγράμματα με εξασφαλισμένες χρηματοδοτήσεις έφυγαν από τον Δήμο και πήγαν χαμένα.

Δέσμευσή μας είναι ότι οι διαπιστώσεις αυτές θα σταματήσουν να ισχύουν και η κατάσταση αυτή θα αλλάξει, θα ανατραπεί αμέσως, θα βελτιωθεί μετά την ανάληψη των καθηκόντων από τη δική μας παράταξη μετά κι από την ψήφο εμπιστοσύνης που εσείς θα μας δώσετε στις εκλογές της 15ης Οκτωβρίου.

Οι συνεργάτες μου κι εγώ δίνουμε και θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να καταλάβουν οι Σάπες πάλι τη θέση που της αξίζουν».

Παρουσίαση ψηφοδελτίου

Στη συνέχεια, παρουσίασε το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού, το οποίο συγκροτείται από ανθρώπους, γυναίκες και άνδρες, από όλα τα κοινωνικά στρώματα, όλες τις θρησκείες, όλους τους πολιτικούς χώρους και τα επαγγέλματα. Αποτελείται από δημότες διαφορετικών ηλικιών που θέλουν να δουλέψουν για την ανάπτυξη των Σαπών, «από συμπολίτες μας που είναι αποφασισμένοι ακούραστα, να λύσουν προβλήματα. Που αγωνιούν για το μέλλον των Σαπών και των παιδιών μας. Που νοιάζονται για την προκοπή του τόπου και την ευημερία των νέων μας».

Σύμφωνα με τον κ. Χαριτόπουλο, οι Σάπες χρειάζονται άμεσες και δυναμικές παρεμβάσεις:

1. Για την καταπολέμηση της ανεργίας

2. Για τη συγκράτηση του ντόπιου πληθυσμού.

3. Για την Τοπική ανάπτυξη

4. Για την εξυπηρέτηση του πολίτη

5. Για την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των πολιτών

6. Για σύγχρονες υπηρεσίες κοινωνικής πολιτικής

7. Για την αξιοποίηση Ευρωπαϊκών προγραμμάτων

8. Για τη βελτίωση του εισοδήματος όλου του επαγγελματικού κόσμου

9. Για την ενίσχυση του εισοδήματος των αγροτών και κτηνοτρόφων μας

10. Για τη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας στην περιοχή

11. Για την αναβάθμιση της εκπαίδευσης

12. Για την πολιτιστική και αθλητική ανάπτυξη της περιοχής μας

13. Για τη νεολαία

14. Για τις γυναίκες

15. Για τα άτομα με ειδικές ανάγκες

16. Για τις ευπαθείς κοινωνικά ομάδες

17. Για τους Πόντιους από τις δημοκρατίες της πρώην Σοβιετικής Ένωσης

18. Για τη μειονότητα

19. Για να πάψουν τα χωριά μας να ερημώνουν

Μαρία Παπαδοπούλου

Υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι

1. Αλεξόπουλος Ηρακλής του Χρήστου

2. Γιουσούφ Γιακούπ του Αλή

3. Δημόπουλος Παντελής του Κοσμά

4. Δομβρίδης Γεώργιος του Δημητρίου

5. Θεοδωρακάκη – Σπαθάρα Δήμητρα του Παναγιώτη

6. Ιωάννου Απόστολος του Γεωργίου

7. Καμάρας Χρήστος του Λυμπέρη

8. Κελ Χασάν Αδέμ Ζεκιουρέν του Κιαζήμ

9. Λένου – Κυμπαρίδου Χρυσούλα του Εμμανουήλ

10. Ματακάκης Γεώργιος του Ελευθερίου

11. Μαυρίδης Μιλτιάδης του Γεωργίου

12. Μουσταφά Ορχάν του Σαλή

13. Παπάζογλου – Καστρινάκη Αγγελική του Λουκά

14. Ρούφος Μιχαήλ του Γεωργίου

15. Σαδήκ Οκτάη του Τασήμ

16. Σεπετζή Χασάν Χαλήλ του Χασάν

17. Σισχάκη Ιωάννα του Στέργιου

18. Σουλεϊμάν Μεμέτ του Μεμέτ

19. Σταυρίδης Αντώνιος του Αλεξάνδρου

20. Τοπάλ Μεμέτ Ραήφ του Αλή

21. Τραπεζανίδης Κωνσταντίνος του Αποστόλου

22. Φωτεινιάς Νικόλαος του Λέανδρου

23. Χαριτίδου Όλγα του Δημητρίου

24. Χατζή Χουσεϊν Μουσταφά Ορχάν του Σουλεϊμάν

25. Χαφούζ Μεμέτ Ριτβάν του Αλή

26. Χουσεϊν Σεϊχάν του Ορχάν

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.