ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

Ο Σύλλογος Φίλων Αρχαίου Θεάτρου Μαρώνειας ευχαριστεί δημόσια όλους όσους βοήθησαν, ο καθένας με τον τρόπο του, στην πραγματοποίηση της θεατρικής βραδιάς, που δόθηκε στο λιμάνι της Μαρώνειας, την 6-7-2001.

Συγκεκριμένα, εκφράζει τις ευχαριστίες του στους κάτωθι:

– Τη Λέσχη Εκπαιδευτικού Σχεδιασμού «Ηδύπολις» για τη συνεργασία και τη σημαντική χορηγία.

– Το Δήμαρχο, Μένιο Παπαναστασίου και το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ξυλαγανής για τη συνολική τους συμμετοχή στη διοργάνωση της εκδήλωσης και στη φιλοξενία των προσκεκλημένων.

– Τον αείμνηστο φίλο και ένθερμο υποστηρικτή των σκοπών του Συλλόγου μας, Πέτρο Αλμπανίδη, για τη διάθεση της εξέδρας και των καθισμάτων του Δήμου Αιγείρου.

– Την Θρακομεταλλική Ο.Ε., το Studio Lolipop της Θεσσαλονίκης και όλα τα Μ.Μ.Ε. (εφημερίδες, κανάλια και ραδιόφωνα της περιοχής μας), που συνέβαλαν τα μέγιστα στην επιτυχία της εκδήλωσης.

Οι δραστηριότητες του Συλλόγου μας, που εστιάζονται στην ευαισθητοποίηση πολιτών και Πολιτείας γύρω από το τόσο σημαντικό θέμα της ανάδειξης και αξιοποίησης του Αρχαίου Θεάτρου Μαρώνειας, θα συνεχιστούν προς αυτή την κατεύθυνση.

Το επόμενο βήμα θα είναι η προκήρυξη ενός πανελλήνιου διαγωνισμού φωτογραφίας με θέμα: «Το Αρχαίο Θέατρο της Μαρώνειας και ο άνθρωπος».

Το υλικό του διαγωνισμού θα εκτεθεί στην Κομοτηνή και στη συνέχεια η έκθεση θα ταξιδέψει σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα.

Ο Πρόεδρος του Σ.Φ.Α.Θ.Μ.,

Θανάσης Γκαϊφύλλιας


google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.