Δεκαψηφια τα υπεραστικα απο την Δευτερα

Ο Ο.Τ.Ε. ανακοινώνει ότι στα πλαίσια υλοποίησης του Νέου Εθνικού Σχεδίου Αριθμοδότησης, (Ε.Σ.Α.) στις 23 Σεπτεμβρίου 2001, οι τηλεφωνικοί αριθμοί των συνδρομητών που ανήκουν στην περιοχή, με Υπεραστικό Κωδικό Αριθμό 053… (δηλαδή σε όλο το Νομό), θα γίνουν δεκαψήφιοι, με την παρεμβολή του ψηφίου «0» μεταξύ του Κωδικού Περιοχής και του Συνδρομητικού αριθμού.

Ειδικότερα οι συνδρομητές ISDN – BRA συνδέσεων παρακαλούνται:

• Όσοι έχουν συνδέσει σε γραμμή ISDN – BRA, Ιδιωτικό Τηλεφωνικό Κέντρο ή ISDN δρομολογητή (router), να ορίσουν σε αυτά παράλληλα με τον παλαιό και το Νέο Αριθμό, ο οποίος προκύπτει παρεμβάλλοντας το «0», μεταξύ του Κωδικού Περιοχής και παλαιού συνδρομητικού αριθμού.

• Όσοι συνδρομητές ISDN – BRA με πολλαπλό συνδρομητικό αριθμό (MSN) έχουν ορίσει τις τερματικές συσκευές τους, χρησιμοποιώντας πριν από τον συνδρομητικό αριθμό τους, και τον Κωδικό Περιοχής, πρέπει να ορίσουν αυτές τις συσκευές και με το νέο αριθμό, όπως περιγράφεται παραπάνω.

Αν, ωστόσο, η τερματική τους συσκευή δεν έχει δυνατότητα ορισμού δύο αριθμών, πρέπει υποχρεωτικά να ορίσουν το νέο δεκαψήφιο αριθμό στις 23/9/2001. Για όσους Συνδρομητές έχουν ορίσει μόνο συνδρομητικούς αριθμούς (χωρικός Κωδικό Περιοχής) δεν απαιτείται αλλαγή.

Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορεί το κοινό να απευθύνεται στο «135» (λειτουργεί πανελλαδικά 7 ημέρες την εβδομάδα και όλο το 24ωρο – καλείται χωρίς χρέωση)

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.