Χριστουγεννιατικη γιορτη γαι τα παιδια των αστυνομικων

Xριστουγεννιάτικη γιορτή διοργάνωσε για τα παιδιά των αστυνομικών υπαλλήλων η Αστυνομική Διεύθυνση Ροδόπης στο Αστυνομικό Μέγαρο Κομοτηνής το βράδυ της Πέμπτης. Μικρά και μεγάλα παιδιά απ’ όλα τα τμήματα της αστυνομίας και συνοριοφυλάκων μια ευχάριστη βραδιά με τους γονείς τους, λαμβάνοντας και πλούσια δώρα.

«Είναι μια ξεχωριστή ημέρα για τους αστυνομικούς και τις οικογένειές τους, όπως και για κάθε πολίτη, γιορτάζουν τα παιδιά μας. Σήμερα δεν ασχολούμαστε με υπηρεσιακά θέματα, καθένας και κάθε υπηρεσία ξέρει τι πρέπει να κάνει και τις ημέρες των εορτών. Σήμερα είναι γιορτή των παιδιών γι’ αυτό μαζεύτηκαν με τους γονείς τους στην αίθουσα εδώ του αστυνομικού μεγάρου να πάρουν τα δώρα τους» δήλωσε ο Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής ΑΜ-Θ κ. Χρύσανθος Τσαντρίζος ευχόμενος «από βάθος καρδιάς υγεία, ευτυχία και ό,τι καλό σ’ όλο το αστυνομικό προσωπικό και τους πολιτικούς υπαλλήλους, αλλά και στα παιδιά μας».

Με τη σειρά του ο Αστυνομικός Διευθυντής Ροδόπης κ. Μαργαρίτης Ντομάζης μιλώντας για την εκδήλωση εξήγησε ότι είναι μια γιορτή των παιδιών των αστυνομικών και των συνοριακών φυλάκων. «Μαζευτήκαμε να μοιράσουμε κάποια δώρα στα παιδιά, να τα δούμε από κοντά να χαρούμε όλοι μαζί. Εύχομαι χρόνια πολλά για τις άγιες μέρες και καλή χρονιά σ’ όλους με υγεία».

Ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Ροδόπης κ. Γιάννης Τσαβδαρτζής δήλωσε ότι ανταποκρίθηκαν αμέσως στην πρόσκληση, ούτως ώστε η εκδήλωση να είναι πετυχημένη. «Μαζί με τα παιδιά έστω και για λίγο θα προσπαθήσουμε και εμείς να γίνουμε παιδιά. Να δούμε τον κόσμο με τα δικά τους μάτια, να πάρουμε την ανεμελιά τους. Χρόνια πολλά σ’ όλους τους συμπολίτες μας, να έχουμε ένα αναίμακτο δεκαήμερο γιορτών και τη νέα χρονιά να έχουμε περισσότερες επιτυχίες».

Τέλος, ο γενικός γραμματέας της Ένωσης Συνοριακών Φυλάκων Ν. Ροδόπης κ. Αθανάσιος Τζάκης με τη σειρά του ευχήθηκε «χρόνια πολλά και καλή χρονιά στα παιδιά, στους αστυνομικούς και σ’ όλο τον κόσμο υγεία, αγάπη, ευτυχία και καλή χρονιά».

Σ.Χ.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.