«Ατακτη ζωη»

Η μουσική παράσταση που έφτιαξαν ο Μιχάλης Ρέππας και ο Θανάσης Παπαθανασίου για την Αφροδίτη Μάνου και την Ελένη Ρόδα και παρουσιάστηκε σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη σημειώνοντας τρομερή επιτυχία, ηχογραφήθηκε και κυκλοφορεί σε ένα διπλό CD από τη Λύρα, με τίτλο «Άτακτη ζωή».
Η φαινομενικά ασύμβατη συνεργασία, η μία μελαχρινή – η άλλη ξανθιά, η μία του εντέχνου – η άλλη του λαϊκού, η μία πολύ καλή μαγείρισσα – η άλλη άστα να πάνε, η μία «εντός των τειχών» και η άλλη της «παραλίας», κουρδίζεται με φαντασία και χιούμορ από τους Θανάση Παπαθανασίου και Μιχάλη Ρέππα.
Η Αφροδίτη Μάνου και η Ελένη Ρόδα αποκαλύπτοντας νέες πτυχές των φωνών τους, τραγουδούν για το κέφι τους, τον καημό τους, τον τσαμπουκά τους, την υποταγή και την περηφάνεια τους, το αντράκι που κρύβουν μέσα τους και το κορίτσι που δε λέει να μεγαλώσει.
Η Αφροδίτη Μάνου σε τραγούδια και δικά της αλλά και άλλα, τέτοια που ούτε η ίδια ποτέ φανταζόταν ότι κάποτε θα τα «πει» στον κόσμο και ας τα μουρμούριζε συχνά μέσα στο σπίτι και ας βούιζαν μεσ’ στο μυαλό της ενώ εκείνη «έκανε πως δε τα άκουγε». Από Peggy Lee μέχρι Ρίτα Σακελλαρίου. Από Ζαμπέτα μέχρι Blondie.
Η Ελένη Ροδά, σ’ ένα χώρο εντελώς διαφορετικό από αυτούς που ως τώρα έχει τραγουδήσει, μας γνωρίζει τη δικιά της «μουσική δωματίου», υποδυόμενη τον εαυτό της, τον εαυτό που κάποτε βρε αδελφέ ήθελε και αυτή να συναντήσει.
Ένα πρόγραμμα «και του σαλονιού και του λιμανιού» που υπογράφουν ο Μιχάλης Ρέππας και ο Θανάσης Παπαθανασίου.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.