Ασελγουσε σε βαρος της κορης του!

Υπόθεση ασέλγειας πατέρα σε βάρος της κόρης του απασχολεί τις αστυνομικές και τις εισαγγελικές αρχές στις Σέρρες. Η υπόθεση αποκαλύφθηκε μετά την καταγγελία 20χρονης στην Αστυνομία ότι ο 43χρονος πατέρας της ασέλγησε σε βάρος της. Μετά τις καταγγελίες της 20χρονης η Αστυνομία κινήθηκε αυτεπάγγελτα και στο πλαίσιο του Αυτοφώρου συνέλαβε τον 43χρονο, ο οποίος είναι πατέρας άλλων δύο παιδιών.

Επανέναρξη εργασιών στις φυλακές Νικηφόρου Δράμας

Στην επανέναρξη των εργασιών για την ολοκλήρωση του έργου των φυλακών Νικηφόρου είναι υποχρεωμένη πλέον να προχωρήσει η ανάδοχος εταιρία, αμέσως μετά τη διαδικασία υποκατάστασης μέλους της, που δήλωσε αδυναμία παραμονής στο κοινοπρακτικό σχήμα. Αυτό επισημαίνει ο υπουργός Δικαιοσύνης κ.Καστανίδης, σε ερώτηση που κατέθεσε για το θέμα η βουλευτής Δράμας του ΠΑΣΟΚ, Χαρά Κεφαλίδου.

Αναβλήθηκε η δίκη για τα “Δεκεμβριανά” στην Ξάνθη

Αναβλήθηκε για τις 17 Μαΐου η δίκη των δύο φοιτητών που κατηγορούνται για τα επεισόδια που είχαν γίνει στον προθάλαμο της Νομαρχίας στις 10 Δεκεμβρίου του 2009, στο πλαίσιο των αντιδράσεων για το θάνατο του Αλέξη Γρηγορόπουλου.
Πρόκειται για τους Παναγιώτη Μουσταφέλλο και Σταύρο Φωτεινόπουλο, οι οποίο ως γνωστόν έχουν εμφανιστεί δημόσια κάνοντας γνωστά τα ονόματά τους. Η δίκη αναβλήθηκε λόγω ασθένειας του ενός κατηγορουμένου και θα επαναληφθεί στις 17 Μαΐου του 2011 στο Τριμελές Πλημμελιοδικείο Ξάνθης.

Ενοπλη ληστεία σε σούπερ μάρκετ

Αλλη μία ένοπλη ληστεία σε σούπερ μάρκετ έγινε χτες στη Θεσσαλονίκη. Στις 6 περίπου το απόγευμα άγνωστος που είχε καλυμμένο το πρόσωπό του εισέβαλε στο κατάστημα που βρίσκεται στην οδό Γαμβέττα, στην περιοχή της Ανάληψης. Ο δράστης με την απειλή πιστολιού ακινητοποίησε υπαλλήλους και πελάτες, άρπαξε από το ταμείο άγνωστο χρηματικό ποσό και διέφυγε.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.