Αποκριατικο τριημερο ξεφαντωμα

Ο Δήμος Κομοτηνής και η Δημοτική Επιχείρηση Πολιτιστικής Ανάπτυξης διοργανώνουν τριήμερο αποκριάτικων εκδηλώσεων την Παρασκευή 20, το Σάββατο 21 και την Καθαρά Δευτέρα 23 Φεβρουαρίου.

Αναλυτικότερα, το πρόγραμμα των εκδηλώσεων έχει ως εξής:

-Την Παρασκευή, 20/2/2004, στις 7:30 το βράδυ θα στηθεί αποκριάτικο λαϊκό γλέντι στην κεντρική πλατεία της Κομοτηνής, με τη συμμετοχή της Παραδοσιακής Ορχήστρας του Δήμου Κομοτηνής.

Αφθονο κρασί, σερπαντίνες και κομφετί και πολλά δώρα – εκπλήξεις, περιμένουν τους συμπολίτες μας που θα συμμετάσχουν σε αυτήν τη βραδιά ξεφαντώματος.

Νωρίτερα, στις 6:00 το βράδυ, θα πραγματοποιηθεί το «κυνήγι του κρυμμένου θησαυρού», με τη συμμετοχή μαθητών – καρναβαλιστών». Οι νικητές θα επιβραβευτούν με πολλά και πλούσια δώρα.

Παράλληλα, ομάδες καρναβαλιστών από τα Σκόπια και τη Βουλγαρία σκοπεύουν να συμπαρασύρουν τον κόσμο σ΄ ένα τρελό μεθύσι χαράς και γλεντιού.

-Το Σάββατο, 21/2/2004, από τις 12:00 το μεσημέρι, ομάδες μεταμφιεσμένων από την Σιρόκα Λάκκα της Βουλγαρίας θα παρελάσουν στην αγορά της πόλης μας αναπαριστώντας αποκριάτικα δρώμενα και ευχόμενοι στους Κομοτηναίους «Καλή Αποκριά».

-Την Καθαρά Δευτέρα, 23/2/2004, η διασκέδαση και το γλέντι θα συνεχιστεί στο Μεσοχώρι με παραδοσιακή και λαϊκή μουσική, με προσφορά ζεστής σπιτικής φασολάδας, φρέσκιας λαγάνας, καθώς και άλλων πλούσιων νηστίσιμων εδεσμάτων.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.