Αναψε το μεγαλο Χριστουγεννιατικο Δενδρο

Μεγάλο Χριστουγεννιάτικο Δένδρο δεσπόζει από χθες στο χώρο μπροστά από το Δημαρχείο Διδυμοτείχου, στα πλαίσια της έναρξης της εορταστικής περιόδου στην περιοχή. Η φωταγώγηση του δένδρου έγινε στις 18:00 το απόγευμα από τον δήμαρχο Χρήστο Τοκαμάνη. Εκτός από το Χριστουγεννιάτικο Δένδρο, έχουν στολιστεί όλα τα δημοτικά διαμερίσματα, όπως και ο Δήμος Διδυμοτείχου.

Η Χριστουγεννιάτικη αυτή γιορτή θα δώσει τη δυνατότητα στους μικρούς και μεγάλους φίλους να περάσουν καλά, αλλά και να λάβουν δώρα από τον Αϊ Βασίλη.

Για τρίτη συνεχή χρονιά ο Δήμος Διδυμοτείχου διοργανώνει αυτή την μεγάλη Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση, η οποία είναι αφιερωμένη στα μικρά και μεγάλα παιδιά. Μεγάλης ανταπόκρισης από τα μικρά και μεγάλα παιδιά τυχαίνει κάθε χρόνο αυτή η εκδήλωση, όπως μετέφερε η αντιπρόεδρος του Πολιτιστικού Κέντρου, δημοτική σύμβουλος Γιούλη Τσάμουρα. «Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων περιλαμβάνει χριστουγεννιάτικη θεατρική παράσταση με το έργο «Αλμυροί κουραμπιέδες», εργαστήρια που επιμελούνται χαρούμενα ξωτικά, τα οποία κατασκευάζονται εκείνη την στιγμή και θα μοιράζονται αμέσως στα παιδιά. Επίσης, στα παιδιά θα μοιραστεί το μαλλί της γριάς, ταρτάκια από λαχταριστή σοκολάτα χειροτεχνίες από οικολογικό καλαμπόκι».

Και τι Χριστουγεννιάτικη γιορτή χωρίς τον Αϊ Βασίλη; Παρών στην εκδήλωση θα είναι και ο Αϊ Βασίλης, ο οποίος θα μοιράζει πλούσια δώρα σε παιδιά που θα βρίσκονται στην εκδήλωση. «Τους μικρούς μας φίλους θα υποδέχονται χαρούμενες μασκότ και θα μοιράζονται σε όλους φρεσκοψημένα κάστανα και ξεροψημένες δίπλες, γλυκά των ημερών».

Επίσης, στη γιορτή θα συμμετέχουν παιδικές χορωδίες, χορωδίες ενηλίκων οι οποίες θα παρουσιάσουν στο κοινό του Διδυμοτείχου Χριστουγεννιάτικες μελωδίες και κάλαντα. Θα παραστεί και η Φιλαρμονική του Δήμου Διδυμοτείχου. «Θα είναι μια χαρούμενη εκδήλωση, η οποία γίνεται κάθε χρόνο στο Δήμο μας».

Εκτός από το μεγάλο Χριστουγεννιάτικο Δένδρο, έχουν στολιστεί όλα τα δημοτικά διαμερίσματα, όπως και ο Δήμος Διδυμοτείχου.

Τέλος, να σημειωθεί ότι υπάρχει σκέψη από πλευράς του Δήμου για διεύρυνση της εν λόγω Χριστουγεννιάτικης εκδήλωσης μέσα από την ένταξη κάποιων άλλων εκδηλώσεων, σύμφωνα με την κ. Τσάμουρα.

Μαρία Παπαδοπούλου

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.