Το «δωρο» του Banksy ανημερα Αγιου Βαλεντινου

Ένα νέο έργο τέχνης εμφανίστηκε την Πέμπτη στο Μπρίστολ και επιβεβαιώθηκε ως επίσημο έργο του καλλιτέχνη graffiti Banksy. Ο Banksy δεν είχε επιβεβαιώσει την ταυτότητα του έργου μέχρι τα μεσάνυχτα - την «έναρξη» της γιορτής του Αγίου Βαλεντίνου - οπότε και ανακοίνωσε στο διαδίκτυο ότι ήταν δική του η δημιουργία.

Το γκραφίτι δείχνει ένα μικρό παιδί που χρησιμοποιεί μια σφεντόνα με την οποία στοχέυει τον τοίχο του κτιρίου και δημιουργεί ένα «πυροτέχνημα» από φύλλα τριαντάφυλλου.
 
Δημιουργήθηκε την Πέμπτη, ωστόσο ο γνωστός καλλιτέχνης επιβεβαίωσε τα ξημερώματα ότι είναι δικό του. Οι κάτοικοι της περιοχής είχαν ήδη «υποψιαστεί» ότι δημιουργός τη συγκεκριμένης τοιχογραφίας ήταν ο Banksy ονομάζοντάς το «Valentine’s Day Banksy».


«Σήμερα στον λόφο Barton, ξυπνήσαμε με αυτή την υπέροχη τοιχογραφία ζωγραφισμένη σε ένα από τα σπίτια της περιοχής», έγραψε στο Twitter η Επίσημη Κοινότητα των Σομαλών της περιοχής «Ελπίζουμε ότι είναι έργο του Banksy. Ελάτε να δείτε κι εσείς. Όποιος και να το ζωγράφισε, αξίζει να θαυμάσετε τη δημιουργικότητά του. Τον ευχαριστούμε».

Πηγή: Thepressproject

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.