Πατερας και τρια παιδια σωθηκαν, ενω η φωτια κατεστρεψε το σπιτι τους

Ολοσχερής καταστροφή κατοικίας στα Μάγγανα, από πυρκαγιά που ξέσπασε τα χαράματα της Κυριακής

Έκκληση για βοήθεια και στήριξη της οικογένειας από τον εφημέριο της τοπικής ενορίας

 Ένας πατέρας με τρία παιδιά κατάφεραν να σωθούν χωρίς εγκαύματα, από φωτιά που ξέσπασε στο σπίτι τους τα χαράματα της Κυριακής.

Η Πυροσβεστική έλαβε κλήση για τη φωτιά λίγο μετά τις 4 τα ξημερώματα και έσπευσε άμεσα με τέσσερα οχήματα και οκτώ άνδρες.

Πρόκειται για κατοικία αυτόνομη, με αυλή, 100 τμ που καταστράφηκε ολοσχερώς, καθώς το μεγαλύτερο τμήμα της στέγης κατέρρευσε λόγω της πυρκαγιάς.

Διπλανά σπίτια δεν απειλήθηκαν, ωστόσο η συγκεκριμένη κατοικία υπέστη ανεπανόρθωτες καταστροφές.

Για τα αίτια της φωτιάς διενεργείται προανάκριση, ωστόσο, όπως φαίνεται, έχουν αποκλειστεί οι περιπτώσεις φυσικών φαινομένων ή εμπρησμού, και πιθανόν η φωτιά να προέκυψε από μαγειρικό σκεύος, ωστόσο δεν έχουν εξαχθεί οριστικά συμπεράσματα.

Έκκληση για βοήθεια και συνδρομή στην άτυχη οικογένεια

Ο εφημέριος του χωριού, πάτερ Κωνσταντίνος, μετά το συμβάν, απηύθυνε έκκληση, προκειμένου κάθε συμπολίτης να βοηθήσει με κάθε δυνατό τρόπο την οικογένεια που δοκιμάζεται, αφού μόλις πριν λίγους μήνες «έφυγε» η μητέρα από την επάρατη νόσο. Η ανακοίνωση του εφημέριου αναφέρει: «σήμερα τα ξημερώματα 10 Ιουλίου στην Ενορία μας εκδηλώθηκε πυρκαγιά στην μονοκατοικία του συντοπίτη μας Χ.Μ. με αποτέλεσμα να καταστραφούν η κεραμοσκεπή τα προσωπικά αντικείμενα ρουχισμός και όλες οι οικοσκευές. Από θαύμα γλίτωσαν ο ίδιος και τα τρία του παιδιά που πρόλαβαν και βγήκαν έξω. Όπως γνωρίζουμε η συγκεκριμένη οικογένεια δοκιμάστηκε για μια ακόμη φορά αφού πριν 6 μήνες έφυγε από τη ζωή η σύζυγος και μητέρα των παιδιών από την επάρατο νόσο. Ως εφημέριος κάνω θερμή παράκληση να προσφέρουμε όλοι ότι μπορούμε από το υστέρημά μας να βοηθήσουμε την οικογένεια. Οποίος επιθυμεί να βοηθήσει να επικοινωνήσει μαζί μου στο τηλ. 6974879240 ή με την εκκλησιαστική επιτροπή».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.