Παπαδημουλης: Θα εκπροσωπησω τους “11” στο Ευρωκοινοβουλιο

Για την “επόμενη ημέρα” στη μετά-ΣΥΡΙΖΑ εποχή της νέας ΚΟ που συγκροτείται υπό τον Αλέξη Χαρίτση μίλησε ο ανεξάρτητος Ευρωβουλευτής

Αποκαλυπτικός ήταν ο Δημήτρης Παπαδημούλης μιλώντας στον ΑΝΤ1 και στην εκπομπή «Στούντιο με Θέα» για την επόμενη μέρα της νέας ΚΟ των «11», μετά την αποχώρησή του από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Ο ανεξάρτητος βουλευτής προανήγγειλε ότι θα ακολουθήσει τους «11» και θα τους εκπροσωπήσει στην Ευρωβουλή. «Θέλοντας να είμαι συνεπής με την πορεία μου 50 χρόνια στον χώρο της ανανεωτικής Αριστεράς, επέλεξα να στηρίξω τον υπό διαμόρφωση φορέα και τη νέα Κοινοβουλευτική Ομάδα που ολοκληρώνει τη συγκρότησή της αύριο. Είναι προφανές ότι και στο Ευρωκοινοβούλιο θα εκπροσωπήσω αυτή τη νέα ομάδα και το νέο φορέα, και με την ιδιότητα του ευρωβουλευτή για τους λίγους μήνες που απομένουν. Εδώ και χρόνια έχω αποφασίσει, εξάλλου, ότι αυτή μου η θητεία είναι η τρίτη και τελευταία».

Ο κ. Παπαδημούλης άφησε, δε, ανοιχτό το ενδεχόμενο να ακολουθήσει κι άλλος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ. Υπενθυμίζεται ότι έχουν αποχωρήσει ο Πέτρος Κόκκαλης και ο Στέλιος Κούλογλου. Ωστόσο, ο κ. Παπαδημούλης, απαντώντας σε σχετικό ερώτημα, ζήτησε την υπομονή όλων για τις επίσημες ανακοινώσεις των «11» που αναμένονται τη Δευτέρα.

«Ο κόσμος θα συνεχίσει να φεύγει από τον ΣΥΡΙΖΑ»

Εν συνεχεία, αναφέρθηκε στην κατάσταση που επικρατεί στον ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας: «Υπό την ηγεσία του Στέφανου Κασσελάκη ο ΣΥΡΙΖΑ οδηγείται σε ανυποληψία, δεν είναι μόνο πτωτική πορεία στις δημοσκοπήσεις» ανέφερε ο πολύπειρος πολιτικός και εκτίμησε ότι «θα συνεχίσει να φεύγει κόσμος από τον ΣΥΡΙΖΑ το επόμενο διάστημα. Αυτό το κόμμα το ξέρω πολύ καλά, ασφυκτιούν κορυφαία στελέχη και βουλευτές».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.