Φοιτητες του ΔΠΘ ομορφυναν τις φοιτητικες εστιες Κομοτηνης

Μέσω της δράσης στοχεύουν στην κοινωνικοποίηση των εστιακών και στην συνύπαρξη τους με τη φύση

Οι φοιτητές του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης που μένουν στις φοιτητικές εστίες Κομοτηνής, αποφάσισαν να ομορφύνουν τον χώρο των εστιών!

Συγκεκριμένα το Σάββατο 30 Οκτωβρίου 2021, μαζεύτηκαν 8 άτομα και με ομαδικό πνεύμα, οργανώθηκαν και καθάρισαν τα παρατημένα παρτέρια που υπήρχαν στο χώρο του προαυλίου, συγκεκριμένα στο Σ3 και στο Σ1 που ήτανε γεμάτα με αγριόχορτα.

Μεταφύτεψαν έπειτα λουλούδια που υπήρχανε σε άλλες πλευρές και με αυτόν τον τρόπο και μέσα σε 2 ώρες κατάφεραν να αναδείξουν το μέρος όπου και διαμένουν, ξεχνώντας την αδιαφορία που υπάρχει για τις φοιτητικές εστίες.

Μέσα από αυτήν τη δράση στοχεύουν στην κοινωνικοποίηση των εστιακών και στην συνύπαρξη τους με τη φύση! Η πρωτοβουλία αυτής της δράσης ήταν μιας φοιτήτριας, η οποία απλά ενημέρωσε τους φοιτητές για αυτή την δράση και όπως είπε και η ίδια «Ανέβασα μια ανακοίνωση για αυτήν τη δράση για να έχει κάποια απήχηση και να βγάλω άτομα που ίσως να ντρέπονται να κοινωνικοποιηθούν έξω από το εστιακό δωμάτιο τους».

Είναι σημαντικό ο χώρος στις φοιτητικές εστίες να αναβαθμιστεί για να ζουν και οι φοιτητές σε ένα περιβάλλον όπως τους αρμόζει.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.