Αλληλοκαρφωματα στη «γαλαζια πολυκατοικια»

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, ένα 24ωρο από το επιτελικό φιάσκο στους δρόμους της Αττικής, άφησε αιχμές για τον τρόπο που έδρασε η Περιφέρεια μιλώντας για καθαρισμό δρόμων που δεν έγιναν σωστά

Το μπαλάκι ευθυνών λαμβάνει χαρακτηριστικά «εμφυλίου» στη Νέα Δημοκρατία με τον Περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργο Πατούλη, να βρίσκεται στο στόχαστρο για την ανεπαρκή αντιμετώπιση των καιρικών φαινομένων.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, ένα 24ωρο από το επιτελικό φιάσκο στους δρόμους της Αττικής, άφησε αιχμές για τον τρόπο που έδρασε η Περιφέρεια μιλώντας για καθαρισμό δρόμων που δεν έγιναν σωστά.

Μιλώντας στον Alpha, ο Γιάννης Οικονόμου, στην αναφορά του παρουσιαστή του κεντρικού δελτίου του καναλιού για τη Λεωφόρο Μαραθώνος και τη Λεωφόρο Κατεχάκη απάντησε πως «δεν είναι δρόμοι που είναι στην ευθύνη του κράτους» ενώ στην παρατήρηση του δημοσιογράφου ότι «δείχνει» τον περιφερειάρχη, ανέφερε: «Κάθε δρόμος έχει τον δικό του υπεύθυνο. Οφείλουν οι υπεύθυνοι να εξηγήσουν τι δε δούλεψε σωστά και δεν ανταποκρίθηκαν με την επάρκεια που έπρεπε απέναντι σε αυτά τα πράγματα».

Στη «γαλάζια πολυκατοικία», ο Περιφερειάρχης Αττικής μοιάζει πλέον να βρίσκεται ξεκάθαρα στο στόχαστρο αν αναλογιστεί κανείς πως το account στο Twitter με το όνομα «Ομάδα Αλήθειας» (απηχεί τις θέσεις της Νέας Δημοκρατίας) ετοίμασε ένα βιντεάκι που «καρφώνει» τον Γιώργο Πατούλη και την ετοιμότητα της Περιφέρειας Αττικής.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.