Υπο την υγειονομικη καλυψη της ΕΟΔ Ροδοπης οι αποκριατικες εκδηλωσεις του Δημου Κομοτηνης

Υγειονομική κάλυψη των αποκριάτικων εκδηλώσεων θα παρέχουν οι εθελοντές της ΕΟΔ Ροδόπης ύστερα από σχετικό αίτημα του Δήμου Κομοτηνής.
 
Συγκεκριμένα, τα μέλη της Ομάδας θα βρίσκονται στους χώρους των εκδηλώσεων που διοργανώνονται με τη στήριξη της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Πολιτισμού, Παιδείας, Αθλητισμού Κομοτηνής, αναλαμβάνοντας την  ασφάλεια των αποκριάτικων γιορτών, με τη συνδρομή ομάδας εθελοντών για την παροχή πρώτων βοηθειών -εάν αυτό χρειαστεί.
 
Οι εθελοντές θα βρίσκονται την Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου από τις 6 το απόγευμα, στην Κεντρική πλατεία όπου διοργανώνεται, όπως κάθε χρόνο, η γιορτή της Τσικνοπέμπτης.
 
Ακολουθεί ένα ξεχωριστό διήμερο Παρασκευή 17 και Σάββατο 18 Φεβρουαρίου, από το Σύλλογο Εβριτών Ν. Ροδόπης και το Σύλλογο TREL@CADEMY, που ενώνουν για δεύτερη χρονιά τις δυνάμεις τους σε μια σειρά αποκριάτικων εκδηλώσεων υπό τον τίτλο Kom-on-party/2017.
 
Τέλος, την Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου οι εθελοντές της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης Ροδόπης θα βρίσκονται στη διαδρομή που θα διανύσει η 2η Μαθητική Αποκριάτικη Παρέλαση, η οποία θα ξεκινήσει από το 1ο Δημοτικό Σχολείο Κομοτηνής και θα καταλήξει στην Κεντρική Πλατεία Κομοτηνής, δίνοντας οδηγίες και φροντίζοντας για την ασφαλή εξέλιξη αυτής της  χαρούμενης αποκριάτικης εκδήλωσης.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.