Ξεκινουν οι εργασιες συντηρησης και επισκευης σε σχολεια της Δ.Ε. Μαρωνειας

Έργο 146.243 ευρώ για πέντε σχολικές μονάδες σε Βέννα, Αμάραντα και Ξυλαγανή

Μετά και την επικύρωση του πρακτικού του ανοιχτού μειοδοτικού διαγωνισμού από την Οικονομική Επιτροπή του που συνεδρίασε την Τετάρτη 7 Ιουνίου 2023, ο Δήμος Μαρωνείας-Σαπών προχωρά σε μία σειρά στοχευμένων και καθοριστικών παρεμβάσεων στα δημόσια σχολεία της Δ.Ε. Μαρωνείας το επόμενο διάστημα, αφού ολοκλήρωσε τις απαιτούμενες διαγωνιστικές διαδικασίες για το έργο προϋπολογισμού 146.243 ευρώ.

Με γνώμονα την ασφάλεια και τη λειτουργικότητα των σχολικών μονάδων και τον σεβασμό προς τη σχολική κοινότητα δρομολογεί σειρά εργασιών επισκευής και συντήρησης των παρακάτω σχολικών μονάδων:

  1. Νηπιαγωγείο Βέννας
  2. Νηπιαγωγείο Αμαράντων
  3. Νηπιαγωγείο Ξυλαγανής
  4. Δημοτικό Σχολείο Ξυλαγανής
  5. Γυμνάσιο Ξυλαγανής

Οι εργασίες που θα γίνουν

Στα παραπάνω κτίρια προβλέπονται, μεταξύ άλλων, εργασίες αποκατάστασης και συντήρησης στις στέγες των σχολικών μονάδων, εργασίες αποκατάστασης μόνωσης και φθορών πλάκας εσωτερικά και εξωτερικά και τοποθέτηση νέων υλικών. Αντικατάσταση κουφωμάτων, αντικατάσταση ηλεκτρολογικών δικτύων, εργασίες σε λεβητοστάσια, ελαιοχρωματισμοί, εργασίες σε περιφράξεις, επισκευές και συντηρήσεις σε μεταλλικά στοιχεία των κτιρίων, τοποθετήσεις κάδων απορριμμάτων, πάγκων κ.ά.

Η Δημοτική Αρχή Μαρωνείας-Σαπών συνεχίζει το έργο της στο πλαίσιο της ευθύνης της απέναντι στους πολίτες, αντιμετωπίζοντας χρόνιες ελλείψεις και προβλήματα. Παράλληλα, προχωρά τις διαδικασίες ώστε να δημοπρατηθεί έργο με παρεμβάσεις στις σχολικές μονάδες της Δ.Ε. Σαπών.

Οι εργασίες θα ξεκινήσουν αμέσως μετά το κλείσιμο των σχολείων.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.