Ξεκινησαν οι εγγραφες στο Κοινωνικο Φροντιστηριο της Μητροπολης Μαρωνειας και Κομοτηνης

Όλοι οι μαθητές του πέτυχαν την εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση κατά τις φετινές πανελλαδικές

Το κοινωνικό Φροντιστήριο της Ιεράς Μητροπόλεως Μαρωνείας και Κομοτηνής θα συνεχίσει τη λειτουργία του και κατά το νέο σχολικό έτος 2024-2025, με τη βοήθεια του Θεού, την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη μας και την αφιλοκερδή προσφορά καθηγητών της πόλης μας. Το κοινωνικό φροντιστήριο απευθύνεται σε μαθητές Λυκείου και τα μαθήματά του διεξάγονται στις καταλλήλως διαμορφωθείσες αίθουσες διδασκαλίας του Ιερού Καθεδρικού Ναού Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Κομοτηνής.

«Καυχώμαστε εν Κυρίω, διότι όλοι οι μαθητές του Κοινωνικού Φροντιστηρίου διαγωνίστηκαν επιτυχώς στις φετινές Πανελλαδικές Εξετάσεις και εισάγονται στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση της πατρίδας μας» επισημαίνει σε σχετική της ανακοίνωση η Μητρόπολη Μαρωνείας και Κομοτηνής.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τον υπεύθυνο Ιερέα π. Χρυσοβαλάντη Δήμου στον τηλεφωνικό αριθμό 2531024457 ή να τον επισκέπτονται στο Γραφείο του Ιερού Καθεδρικού Ναού.

Οι εγγραφές ξεκίνησαν την 1η Αυγούστου και θα διαρκέσουν έως τις 15 Σεπτεμβρίου.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.