Ξεκινησαν οι αιτησεις για το προγραμμα «Εναρμονιση Οικογενειακης και Επαγγελματικης Ζωης»

Η γραμματεία του ΚΕΜΕΑ στη διάθεση των ενδιαφερομένων για ό,τι χρειαστούν

Ξεκίνησαν από τη Δευτέρα οι αιτήσεις στην ΕΕΤΑΑ για τους παιδικούς σταθμούς ΕΣΠΑ καθώς και στα ΚΔΑΠ και ΚΔΑΠΑμεΑ για τη συμμετοχή των ενδιαφερόμενων στο Πρόγραμμα της Δράσης «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής».

Όπως ενημερώνει τους ενδιαφερομένους το ΚΕΜΕΑ του Δήμου Κομοτηνής, οι αιτήσεις συμμετοχής υποβάλλονται, μόνο ηλεκτρονικά κατά το χρονικό διάστημα από 19/7/2021 έως 03/8/2021. Καταληκτική ημερομηνία για την ηλεκτρονική υποβολή των Αιτήσεων, ορίζεται η 03/8/2021 και ώρα 23:59, βάσει του αποδεικτικού του Ηλεκτρονικού Πρωτοκόλλου που θα δίνεται αυτόματα. Αιτήσεις μετά την παραπάνω ημερομηνία και ώρα, δεν θα μπορούν να υποβληθούν ηλεκτρονικά.

Δεν γίνονται αποδεκτές και δεν εξετάζονται αιτήσεις που αποστέλλονται με mail ή ταχυδρομικώς ή με υπηρεσία ταχυμεταφοράς (courier).

Τα απαιτούμενα δικαιολογητικά θα τα αντλήσει η Ε.Ε.Τ.Α.Α. από πληροφοριακά συστήματα (Μητρώο Πολιτών, Α.Α.Δ.Ε., ΕΡΓΑΝΗ, Ο.Α.Ε.Δ., Η.ΔΙ.Κ.Α. Α.Ε. κ.λπ.) της Δημόσιας Διοίκησης μέσω του Κέντρου Διαλειτουργικότητας της Γ.Γ.Π.Σ.Δ.Δ. του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης. Στην περίπτωση που η άντληση στοιχείων των δικαιολογητικών μέσω των διεπαφών δεν καταστεί δυνατή π.χ. λόγω μη ταυτοποίησης ή στην περίπτωση διαφωνίας με τα επιστρεφόμενα στοιχεία, η αιτούσα υποβάλλει μέσω της εφαρμογής τα αντίστοιχα, κατά περίπτωση, δικαιολογητικά, με τη διαδικασία της επισύναψης αρχείου pdf (upload).

Η Γραμματεία των Παιδικών Σταθμών του ΝΠΔΔ «Κέντρο Μέριμνας και Αλληλεγγύης Δήμου Κομοτηνής» ενημερώνει πως για την εξυπηρέτηση των δημοτών σχετικά με το Πρόγραμμα της δράσης «ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΖΩΗΣ» για το 2021-2022, θα λειτουργεί καθημερινά από Δευτέρα 19 Ιουλίου έως Τρίτη 03 Αυγούστου από 08:30 έως 14:30 και ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΑ  στις   29/7 και 30/7  από τις 14:30 έως 17:00

Info

Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική κατά την προσέλευση.

Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνηση παρακαλώ επικοινωνήστε στο τηλ: 25310 23175 & 25310 72414 ή απευθυνθείτε στα γραφεία του Ν.Π. Γρ. Μαρασλή 1, Πολυλειτουργικό.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.