Βασιλακοπουλος: Θυμα επιθεσης σε ταβερνα ο πνευμονολογος γιατι ζητησε ελεγχους πιστοποιητικων

Καταγγελία από τον καθηγητή πνευμονολογίας

Ο καθηγητής πνευμονολογίας, Θεόδωρος Βασιλακόπουλος, κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα επίθεσης από ιδιοκτήτη ταβέρνας και τον γιο του, επειδή τους ζήτησε να κάνουν έλεγχο για πιστοποιητικά εμβολιασμού.

Mε απείλησαν ότι θα έρθουν να με βρουν στο νοσοκομείο που δουλεύω

Όπως ανέφερε ο ίδιος σε τηλεοπτική του εμφάνιση, βρισκόταν σε συνέδριο στην επαρχία, ότι βγήκε, μαζί με συναδέλφους του, να φάει σε ταβέρνα.  «Αφού τρώγαμε, ζητήσαμε με πολύ ευγενικό τρόπο από τον ιδιοκτήτη να κάνει κάποιο έλεγχο για πιστοποιητικά εμβολιασμού», είπε ο Θεόδωρος Βασιλακόπουλος και υποστήριξε ότι, μέχρι εκείνη τη στιγμή, δεν είχαν κάνει κανέναν έλεγχο.

«Μας έδιωξαν αφού μας έβρισαν, με προπηλάκισαν, με έριξαν κάτω, μου έσκισαν το πουκάμισο, με απείλησαν ότι θα έρθουν να με βρουν στο νοσοκομείο που δουλεύω στην Αθήνα, ότι θα μου κάψουν το αυτοκίνητο», συνέχισε.

Όταν ρωτήθηκε ποιος του επιτέθηκε, ο καθηγητής είπε ξεκάθαρα ότι επρόκειτο για τον ιδιοκτήτη της ταβέρνας και το γιο του. Ο ίδιος ανέφερε ότι κάλεσε την αστυνομία και όταν ήρθαν τα περιπολικά κατέγραψαν το περιστατικό, έγιναν μηνύσεις και η υπόθεση έχει πάρει τον δρόμο της Δικαιοσύνης.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.