Τουρκια: Δημαρχος πουλησε το δημαρχιακο αυτοκινητο του και αγορασε θεριζοαλωνιστικες μηχανες για δημοσια χρηση

Τα μηχανήματα θα είναι διαθέσιμα στους πολίτες σε προσιτές τιμές

Ο Μυαμμέρ Ισικλή, ανεξάρτητος Δήμαρχος του Ντουζαγάτς του Αφιόν Καραχισάρ, πούλησε το δημαρχιακό αυτοκίνητο και αγόρασε 2 θεριζοαλωνιστικές μηχανές για 310 χιλιάδες ευρώ, για να εξυπηρετήσει τους πολίτες. Ο Ισικλή εκδιώχθηκε από το AKP πέρυσι και αποφάσισε να συνεχίσει την πορεία του ως ανεξάρτητος Δήμαρχος.

«Τηρήσαμε την προεκλογική μας υπόσχεση»

«Εκλέχτηκα δήμαρχος για να υπηρετώ τις απαιτήσεις και τις επιθυμίες των πολιτών μας. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να εκπληρώνουμε ένα μεγάλο μέρος των υποσχέσεων που δώσαμε πριν από τις εκλογές. Και έτσι πάλι, όπως υποσχεθήκαμε στους πολίτες, αγοράσαμε 2 θεριζοαλωνιστικές μηχανές που χρειάζονται».

«Θα χρησιμοποιήσω το προσωπικό μου αυτοκίνητο» 

Ο δήμαρχος δήλωσε ότι κατέβαλε την προκαταβολή των θεριζοαλωνιστικών μηχανών με την πώληση του δημαρχιακού αυτοκινήτου εξηγώντας πως «η περιοχή έχει έκταση περίπου 20 χιλιάδων δεκαρίων. Οι πολίτες, στην αρχή της κάθε σεζόν έψαχναν αυτές τις μηχανές. Πώλησα το αυτοκίνητο που ανήκει στον δήμο μας για 25 χιλ. ευρώ για επίλυση αυτού του προβλήματος και αγόρασα τις θεριζοαλωνιστικές μηχανές για 310 χιλ. ευρώ. Έτσι πληρώσαμε την προκαταβολή και το υπόλοιπο θα καταβάλουμε σε δόσεις. Αυτές οι μηχανές θα εξυπηρετήσουν τους πολίτες σε προσιτές τιμές. Και τώρα θα χρησιμοποιήσω το προσωπικό μου αυτοκίνητο».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.