Τον πρωτο απολογισμο του 2022 εκαναν οι e-Αιμοδοτες

Για τα επιτεύγματά τους και τις προκλήσεις που αντιμετώπισαν

Έναν γενικό απολογισμό για τα επιτεύγματά τους και τις προκλήσεις που αντιμετώπισαν κατά τη διάρκεια του 2022 έκαναν οι e-Αιμοδότες.

Η βράβευση στη 3η θέση στον European Union Contest for Young Scientists (EUCYS) στο Λέιντεν της Ολλανδίας και η χορήγηση της αιγίδας του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης στην εφαρμογή που ανέπτυξαν ήταν μερικά από τα σημαντικότερα επιτεύγματά τους.

Τους 12 τελευταίους μήνες, οι e-Αιμοδότες διοργάνωσαν 4 μεγάλες αιμοδοσίες, 18 καμπάνιες ευαισθητοποίησης αιμοδοσίας, συμμετείχαν σε 3 φεστιβάλ νέων με το PSDM Athens, δράσεις οι οποίες είχαν μεγάλη προσέλευση και είχαν ως αποτέλεσμα σημαντικό αριθμό νέων εθελοντών αιμοδοτών.

Επικεντρωθήκαν στην ευαισθητοποίηση της τοπικής κοινωνίας σχετικά με τη σημασία της αιμοδοσίας και την ανάγκη για συνεχή παροχή αίματος. Από την άλλη, αντιμετώπισαν και κάποιες προκλήσεις, όπως η πανδημία COVID-19 και οι περιορισμοί που προέκυψαν στις δημόσιες συγκεντρώσεις, ωστόσο κατάφεραν να προσαρμοστούν και να συνεχίσουν την αποστολή τους διαδικτυακά.

Συνολικά, ήταν μια ικανοποιητική και επιτυχημένη χρονιά για τους e-Αιμοδότες, που δηλώνουν ευγνώμονες σε όλους τους εθελοντές και τους υποστηρικτές που τους βοήθησαν να έχουν θετικό αντίκτυπο στην κοινότητά μας, ενώ ανυπομονούν να συνεχίσουν το έργο τους το 2023.

Κλείνοντας το 2022, καταφεραν να μεγαλώσουν την ομάδα τους με 25 νέους εθελοντές, μια διαφορετική ομάδα νέων που είναι παθιασμένοι με την κοινωνική προσφορά.

Όσον αφορά την ψηφιακή εφαρμογή, έγινε διαθέσιμη σε 8 νέες περιοχές και νοσοκομεία, καθώς και ξεπέρασε τις 500.000 προβολές με περισσότερους από 25.000 μοναδικούς επισκέπτες από την ημέρα που κυκλοφόρησε.

Τις επόμενες μέρες οι e-Αιμοδότες αναμένεται να δημοσιεύσουν τον αναλυτικό απολογισμό του 2022.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.