Το νεαρο αθλητη Βαγγελη Χριστοπουλο βραβευσε ο Δημος Κομοτηνης

Κατάφερε να διακριθεί στην πρώτη θέση στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Ζιου-Ζιτσου

Τον Κομοτηναίο αθλητή Βαγγέλη Χριστόπουλο για τη διάκριση του με χρυσό μετάλλιο στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Ζίου-Ζίτσου βράβευσε το Δημοτικό Συμβούλιο Κομοτηνής το απόγευμα της Τετάρτης 13 Σεπτεμβρίου, πριν την έναρξη της συνεδρίασής του. Το βραβείο επέδωσε στον αθλητή η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Κλεοπάτρα Στογιαννίδου, που εξήρε την προσπάθεια του αθλητή, κάτι που έκαναν και ο Δήμαρχος Κομοτηνής κ. Γιάννης Γκαράνης, οι επικεφαλής της αντιπολίτευσης και δημοτικοί σύμβουλοι, τονίζοντας πως ο Δήμος Κομοτηνής θα πρέπει να στηρίζει τέτοιες προσπάθειες.

4ος σε όλο τον κόσμο ο Βαγγέλης Χριστόπουλος

Ο Βαγγέλης Χριστόπουλος ασχολείται με το άθλημα Ζίου Ζίτσου από την ηλίκία των 5 ετών ενώ στην αθλητική του πορεία κατά καιρούς έχει λάβει αρκετές διακρίσεις. Το 2022 κατέκτησε την πρώτη θέση σε όλη την Ευρώπη και την τέταρτη παγκοσμίως. Όπως ανέφερε ο νεαρός αθλητής, προκειμένου να φτάσει στο επίπεδο αυτό έχει αφιερώσει πολλές ώρες προπόνησης και εκγύμνασης σε καθημερινή βάση.

Γι’ αυτό δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον προπονητή του, που τον στήριξε στο μεγάλο αυτό αγώνα για τον ίδιο αλλά και τους συναθλητές του που στάθηκαν στον πλευρό του.

Ερωτώμενος για τα μελλοντικά του σχέδια ο νεαρός αθλητής δήλωσε πως για την φετινή χρονιά θα ήθελε να καταφέρει να προκριθεί  για άλλη μια φορά στην Εθνική και μετέπειτα  να συμμετάσχει  στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί στην Αθήνα, ευελπιστώντας πως θα καταφέρει και πάλι να διακριθεί παγκοσμίως και να κάνει την χώρα μας περήφανη.

Μεγαλύτερη στήριξη ζητάει ο προπονητής Πάρης Μαρινέλης

Τον λόγο δεν δίστασε να πάρει και ο προπονητής κ. Πάρης Μαρινέλης, ο οποίος ανέφερε πως στην περιοχή μας δεν υπάρχουν οι κατάλληλες υποδομές για άθληση, ενώ ο εξοπλισμός που αθλούνται δεν είναι επαρκής, τονίζοντας την προσπάθεια των συλλόγων και των αθλητών να ανταπεξέλθουν στις δύσκολές καταστάσεις που συνεχώς προκύπτουν, καθώς δεν υπάρχει καμία στήριξη από το κράτος. Τέλος ευχαρίστησε τον Δήμο Κομοτηνής για την στήριξη που προσφέρει, αλλά τόνισε πως δεν είναι επαρκής και θα ήθελε  να είναι περισσότερη.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.