Το ΓΕΛ Σαμοθρακης εκπροσωπει την ΠΑΜ-Θ στον ευρωπαικο διαγωνισμο ImagineEu

Με την συμμετοχή τους ζητούν από την ΕΕ νομοθεσία για την άρση των κοινωνικών ανισοτήτων των νησιωτικών και ακριτικών περιοχών - Ενισχύουμε την προσπάθεια ψηφίζοντας

Οι μαθητές του ΓΕΛ Σαμοθράκης συμμετέχουν στον ευρωπαϊκό διαγωνισμό «ImagineEU», όπου έφηβοι και μαθητές από όλη την Ευρώπη καλούνται να εκφράσουν το όραμα τους για ένα καλύτερο Ευρωπαϊκό μέλλον, αποτελώντας μάλιστα την μοναδική συμμετοχή για τα σχολεία της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Ας βοηθήσουμε όλοι τα παιδιά του ΓΕΛ Σαμοθράκης να ξεχωρίσουν ανάμεσα σε 388 συμμετοχές του Διαγωνισμού «ImagineEU».

Ο διαγωνισμός ImagineEU κάλεσε τους εφήβους να σκεφθούν ιδέες που θα μπορούσαν μια μέρα να αποτελέσουν το θέμα μιας Ευρωπαϊκής Πρωτοβουλίας Πολιτών σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο, σύμφωνα με τις απόψεις τους, θα μπορούσε να βελτιωθεί ακόμη περισσότερο η ποιότητα ζωής στην Ευρώπη.

Μαθητές της Β’ Λυκείου του ΓΕΛ Σαμοθράκης επιθυμούν να τονίσουν τις εκπαιδευτικές και κοινωνικές ανισότητες, που αντιμετωπίζουν στο μικρό νησί της Σαμοθράκης. Με τη συμμετοχή τους στον διαγωνισμό, ζητάνε από την Ευρωπαϊκή Ένωση νομοθεσία, που θα αφορά τις νησιωτικές και ακριτικές περιοχές σε μια προσπάθεια να εξαλειφθούν οι όποιες ανισότητες και να γίνει πιο ποιοτική η ζωή τους.

Βοηθήστε τα παιδιά μας να κερδίσουν ένα εκπαιδευτικό ταξίδι στις Βρυξέλλες, ψηφίζοντας το βίντεό τους μέχρι τις 28 Ιανουαρίου 2024.

Δείτε το βίντεο

Και ψηφίστε πατώντας ΕΔΩ

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.