Τεθηκε επι ταπητος το φαινομενο διορισμων με χρηση πλαστων πτυχιων σε ημεριδα της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Κομοτηνης

«Πρόκειται για επιδημία Καταχραστών Δημοσίου» ήταν το ερώτημα που αναλύθηκε από δύο διακεκριμένους ομιλητές

Ένα άκρως επίκαιρο θέμα αναλύθηκε σε εκδήλωση ακαδημαϊκού ενδιαφέροντος της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Κομοτηνής το απόγευμα της Παρασκευής 22 Μαρτίου στην «Λέσχη Κομοτηναίων».
 
Δύο σημαντικοί ομιλητές μίλησαν για το θέμα των διορισμών με χρήση πλαστών πτυχίων και έθεσαν το ερώτημα, αν αποτελεί επιδημία καταχραστών Δημοσίου.  Συγκεκριμένα, στην εκδήλωση μίλησαν ο κ. Κωνσταντίνος Βαθιώτης, Αναπληρωτής Καθηγητής Ποινικού Δικαίου Νομικής Σχολής ΔΠΘ και ο κ. Νικόλαος Κουμουλέντζος, Δικηγόρος με μεταπτυχιακό Δίπλωμα στο Ποινικό Δίκαιο και υποψήφιος Διδάκτωρ Νομικής.
 

Οι δύο καταξιωμένοι ομιλητές εισηγήθηκαν μίας θεματικής, που απασχολεί την νομική επικαιρότητα μαζί με τις εξελίξεις που φέρνει στη Δικαιοσύνη η προωθούμενη κατάργηση του Νόμου περί Καταχραστών του Δημοσίου. Στις ομιλίες τους στάθηκαν στο γεγονός πως πάγιο αίτημα της κοινωνίας αποτελεί η διαφάνεια σε όλους τους τομείς της επαγγελματικής και της πολιτικής ζωής της χώρας, αναλύοντας παράλληλα τα  επιμέρους θέματα όπως  η απάτη περί την πρόσληψη και το νομοθετικό πλαίσιο γύρω από τους καταχραστές του Δημοσίου.
 
Η αίθουσα της Λέσχης Κομοτηναίων ήταν γεμάτη κόσμο, δείχνοντας την δίψα των νέων για να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους και εκτός των αμιγώς πανεπιστημιακών υποχρεώσεων.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.