Τελετη αποφοιτησης στη Σχολη Αστυφυλακων Κομοτηνης

511 νέοι Ειδικοί Φρουροί της ΟΠΠΙ αναλαμβάνουν υπηρεσία

Στις εγκαταστάσεις της Σχολής Αστυφυλάκων Κομοτηνής, την Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2023 και περί ώρα 10.00΄ πραγματοποιήθηκε η τελετή αποφοίτησης και απονομής Πιστοποιητικών Σπουδών 511 Ειδικών Φρουρών Ο.Π.Π.Ι., χοροστατούντος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Μαρωνείας & Κομοτηνής κ.κ. Παντελεήμων, ο οποίος συνεπικουρείτο από τον Προϊστάμενο της Θρησκευτικής Υπηρεσίας του Σώματος Αρχιμανδρίτη κ.κ. Αλέξιο Κουρτέση.

Η τελετή ξεκίνησε στο προαύλιο στης Σχολής, όμως μετά τον αγιασμό από το Μητροπολίτη, η έντονη βροχή ανάγκασε τη διοίκηση της σχολής να μεταφέρει την τελετή στον εσωτερικό χώρο της αίθουσας εκδηλώσεων, όπου και έγινε η απονομή των πιστοποιητικών.

Την απονομή Πιστοποιητικών Σπουδών στους Ειδικούς Φρουρούς Ο.Π.Π.Ι.   επέδωσε ο Γενικός Επιθεωρητής Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος, Αντιστράτηγος Γεώργιος Δούβαλης, ο οποίος τους συνεχάρη προσωπικά για την ευδόκιμη ολοκλήρωση της φοίτησής τους στο Κ.Ε.ΕΙ.Φ. Κομοτηνής  και τους ευχήθηκε καλή σταδιοδρομία.

Στην τελετή παρευρέθησαν ο Δήμαρχος Κομοτηνής κ. Ιωάννης Γκαράνης, ο τοποτηρητής Μουφτείας Κομοτηνής, Σοφολογιότατος κ. Χαλήλ Τζιχάτ και ο Πανοσιολογιότατος Μητροπολίτης Αρμενίων Χοβανές Χαγνκτετζιάν.

Από πλευράς Ελληνικής Αστυνομίας παρέστησαν ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Υποστράτηγος Πασχάλης Συριτούδης, ο Διοικητής της Σχολής Αστυφυλάκων Αστυνομικός Διευθυντής κ. Κωνσταντίνος Βλάχος, ο Αστυνομικός Διευθυντής Ροδόπης Ταξίαρχος κ. Μιχαήλ Σεβδυνίδης, εκπρόσωπος της Ένωσης Αξιωματικών  Αστυνομικών Υπαλλήλων Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Αποστράτων Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Ροδόπης και το διδακτικό προσωπικό.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.