Συνεχιζεται το καλοκαιρι στις παραλιες της Ροδοπης

Παρά το γεγονός ότι περάσαμε τα μέσα Σεπτεμβρίου, οι κολυμβητές συνεχίζουν να προσέρχονται στις παραλίες

Μπορεί να έχουμε μπει για τα καλά στο Σεπτέμβριο, με τα σχολεία να έχουν ξεκινήσει και τις διακοπές για τους περισσότερους να αποτελούν παρελθόν, όμως παρόλο που είμαστε μια βορεινή περιοχή, το καλοκαίρι ακόμα αντέχει στις παραλίες μας.

Με την μεγάλη προσέλευση Βούλγαρων τουριστών στην περιοχή μας κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, η 15η Σεπτεμβρίου, όταν και ανοίγουν τα σχολεία στη Βουλγαρία, με τα σχολεία στην Ελλάδα αν έχουν ήδη ανοίξει, μαζί με το γεγονός ότι στα βόρεια κρυώνει συντομότερα από την υπόλοιπη Ελλάδα, αποτελεί λίγο πολύ ορόσημο για το τέλος της θερινής περιόδου.

Τα κάμπινγκ αδειάζουν, οι οικογένειες που μένουν στα σπίτια σιγά σιγά αρχίζουν να μαζεύονται, όμως και πάλι, την Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου, υπήρχαν αρκετοί παραθεριστές που ακόμα και το πρωί βρισκόταν στην θάλασσα, και απολάμβαναν τις ημέρες καλοκαιρίας.

Άλλωστε τα περισσότερα μπαράκια στην περιοχή συνεχίζουν να λειτουργούν, περιμένοντας το Σαββατοκύριακο, που αναμένεται πάλι να γεμίσουν, παρά το γεγονός ότι οι θερμοκρασίες δεν είναι τόσο υψηλές.

Και αυτό γιατί πολλοί είναι οι «καλοκαιράκηδες» που θα συνεχίσουν να απομυζούν και την τελευταία ικμάδα του φετινού καλοκαιριού, προετοιμαζόμενοι για τον χειμώνα, εύκολο ή δύσκολο, που έρχεται.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.