Συλληψη υπηκοου Τουρκιας για νομιμοποιηση εσοδων απο εγκληματικη δραστηριοτητα και υπεξαιρεση

Συνελήφθη την Παρασκευή το απόγευμα, στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Κήπων Έβρου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κήπων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης, 44χρονος υπήκοος Τουρκίας, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα και υπεξαίρεση.

Ειδικότερα, ο 44χρονος οδηγώντας πολυτελές Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, με γερμανικές πινακίδες, μετέβη στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Κήπων, προκειμένου να πραγματοποιήσει έξοδο από τη χώρα. Κατά τον ενδελεχή έλεγχο που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί, διαπίστωσαν ότι το παραπάνω όχημα είναι καταχωρημένο από τις Αρχές της Γερμανίας, ως όχημα υπεξαιρεθέν.
Κατασχέθηκαν ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, το χρηματικό ποσό των 17.100 περίπου ευρώ και τέσσερα κινητά τηλέφωνα. 

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Κήπων.

31χρονος στη Δράμα έκλεψε το κλειδί από κατάστημα και στη συνέχεια το χρησιμοποίησε για να το διαρρήξει

Εξιχνιάστηκαν ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων και έρευνες του  Αστυνομικού Τμήματος Προσοτσάνης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Δράμας, δύο κλοπές από Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και κατάστημα, που διαπράχθηκαν, στις  16/17 Ιουλίου, στην Πετρούσσα Δράμας.
Συνελήφθη το Σάββατο το μεσημέρι, στην Πετρούσσα, από τους παραπάνω αστυνομικούς, 31χρονος, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπές.

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί εντόπισαν και συνέλαβαν τον δράστη, διότι όπως προέκυψε, την 16/17-7-2015, αφαίρεσε από ανασφάλιστο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο διάφορα έγγραφα και ένα κλειδί καταστήματος. Ακολούθως, κάνοντας χρήση του παραπάνω κλειδιού, εισήλθε στο κατάστημα και αφαίρεσε από την ταμειακή μηχανή το χρηματικό ποσό των 150 ευρώ.

Στην κατοχή του 31χρονου βρέθηκαν το παραπάνω χρηματικό ποσό και μέρος από τα αφαιρεθέντα έγγραφα, τα οποία κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στον δικαιούχο τους.
Σημειώνεται ότι ο δράστης έχει απασχολήσει επανειλημμένα κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για κλοπές. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Δράμας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Προσοτσάνης Δράμας.

43χρονο Ρουμάνο μέλος εγκληματική οργάνωση που διέπραττε απάτες

Συνέλαβε η αστυνομία στην Αλεξανδρούπολη

Συνελήφθη την Παρασκευή το βράδυ, στην Αλεξανδρούπολη, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης, 43χρονος, υπήκοος Βουλγαρίας, ο οποίος διώκεται με Ευρωπαϊκό Ένταλμα Σύλληψης, από τις Αρχές της Ρουμανίας, για σύσταση και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση που διέπραττε απάτες. 
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Εφετών Θράκης.

Για τρία χρόνια ασύλληπτος παρέμενε διαρρήκτης στην Καβάλα 

Αφαίρεσε από οικία το 2012 χρυσαφικά και χρηματικό ποσό

Εξιχνιάστηκε, ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων και έρευνες των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας, διάρρηξη οικίας, που διαπράχθηκε, το πρωί της 28-3-2012, στην πόλη της Καβάλας.
Ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία 24χρονου, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή.
Ειδικότερα, όπως προέκυψε, ο 24χρονος στις 28 Μαρτίου 2012 το πρωί, διέρρηξε οικία στην Καβάλα και αφαίρεσε από το εσωτερικό της διάφορα χρυσαφικά – κοσμήματα και το χρηματικό ποσό των 300 ευρώ.   
Σημειώνεται ότι ο δράστης έχει απασχολήσει επανειλημμένα  κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για κλοπές. Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στην κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Καβάλας.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.