Στο Πολυλειτουργικο κεντρο του Δημου Κομοτηνης θα φιλοξενηθουν πυροπληκτοι απο τον Δημο Ιασμου

30 δημότες Ιάσμου των οποίων τα σπίτια δεν είναι κατοικήσιμα

30 άτομα – δημότες Ιάσμου των οποίων τα σπίτια δεν είναι κατοικήσιμα θα φιλοξενήσει σήμερα ο Δήμος Κομοτηνής στο Πολυλειτουργικό του κέντρο κατόπιν επικοινωνίας του Αντιδημάρχου Κοινωνικών Θεμάτων και Αλληλεγγύης, Γιάννη Μουρτίδη με τον Δήμο Ιάσμου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση ο Δήμος Κομοτηνής είναι έτοιμος με τις Κοινωνικές του Υπηρεσίες να καλύψει τις ανάγκες κατά το δυνατόν περισσοτέρων πολιτών του Δήμου Ιάσμου, ενώ υπογραμμίζεται και η ετοιμότητα του Ιατρικού Συλλόγου Ροδόπης να παράσχει οποιαδήποτε βοήθεια του ζητηθεί, μετά από επικοινωνία του Δημάρχου Κομοτηνής, Ιωάννη Γκαράνη με τον Πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου- Καρδιολόγο και Αντιπεριφερειάρχη Υγείας, Βασίλη Λούρμπα.

Ο Δήμος Κομοτηνής βρίσκεται από την Κυριακή 20 Αυγούστου με τα μηχανήματά του (φορτωτής, υδροφόρα και JCB) σε μέτωπα της φωτιάς του Νομού Ροδόπης, στηρίζοντας το δύσκολο έργο της Πυροσβεστικής. Το αρμόδιο Τμήμα Πολιτικής Προστασίας του Δήμου βρίσκεται σε στενή συνεργασία με την Πυροσβεστική, την Αστυνομία και τον Στρατό.

Παρόντες είναι ο Δήμαρχος Κομοτηνής, Ιωάννης Γκαράνης, ο αρμόδιος για θέματα Πολιτικής Προστασίας, Θέμης Τζενετίδης, ο προϊστάμενος Πολιτικής Προστασίας, Δήμος Ευτυχιάκος και οι κατά τόπους πρόεδροι των Κοινοτήτων.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.