Στο Παιδικο Χωριο SOS Θρακης δωρισαν τα χρηματα της 7ημερης οι μαθητες του Λυκειου Φερων

Μια πράξη παράδειγμα προς μίμηση

Την πρωτοβουλία να δωρίσουν στο Παιδικό Χωριό SOS Θράκης τα χρήματα της προκαταβολής που είχαν συγκεντρώσει για την φετινή πολυπόθητη 7ημερη σχολική εκδρομή τους έλαβαν οι μαθητές της Γ’ τάξης του Λυκείου Φερών.

Η κίνηση των μαθητών της Γ΄τάξης του Λυκείου των Φερών αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση.

Ήταν μια σκέψη, που κατέθεσαν στη διευθύντρια του σχολείου και την οποία η κ. Λαμπρινή Καϊταρτζή -Βογιατζή την έκανε δεκτή με χαρά και ικανοποίηση. Έτσι χθες, συνόδευσε τους μαθητές στις εγκαταστάσεις του Παιδικού Χωριού στο Αρίστεινο για να καταθέσουν τα χρήματα στους υπεύθυνους.

«Ήταν μια πράξη ιδιαίτερα σημαντική. Οι μαθητές μας είδαν λόγω των συγκυριών να χάνουν και πέρυσι και φέτος την σχολική εκδρομή τους. Είχαν ήδη καταθέσει χρήματα προκαταβολής και από τη στιγμή που δεν μπορούσαν να πάνε για το σκοπό που προορίζονταν αποφάσισαν να τα αξιοποιήσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Για έναν πολύ καλό σκοπό. Οι μαθητές μας έκαναν το σχολείο μας περήφανο» σχολίασε στην εφημερίδα «ΓΝΩΜΗ» η κ.Βογιατζή.

Οι μαθητές της Τρίτης Λυκείου του σχολείου των Φερών, μπορεί να στάθηκαν άτυχα αφού δεν γεύτηκαν αυτήν τη ξεχωριστή εμπειρία της πολυπόθητης επταήμερης εκδρομής τους που θα επιστέγαζε την σχολικής τους ζωή, ωστόσο με την πράξη τους κέρδισαν τον σεβασμό και την αγάπη όλων μας.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.