Το «Μαζι για το Παιδι» ενισχυει το Δημοτικο Σχολειο Κοσμιου

Δώρισε βιβλία και επιτραπέζια

Ευχαριστήρια Επιστολή προς το Σωματείο «Μαζί για το Παιδί» απέστειλε η διευθύντρια του Δημοτικού Σχολείου Κοσμίου κ. Ανδρονίκη Παντελίδου, για τη διαρκή στήριξή του, που αυτή τη φορά εκφράστηκε με τις δωρεές βιβλίων και εκπαιδευτικών επιτραπέζιων παιχνιδιών.

Στην επιστολή της η κ. Παντελίδου αναφέρει αναλυτικά:

«Θα θέλαμε να σας εκφράσουμε τις εγκάρδιες ευχαριστίες μας για την προσφορά και την υποστήριξη σας προς το Δημοτικό Σχολείο Κοσμίου. Οι δωρεές βιβλίων ελληνικών, ξενόγλωσσων και εκπαιδευτικών επιτραπέζιων παιχνιδιών ήταν μια τιμή και ένας πολύτιμος πόρος για εμάς και τη σχολική κοινότητά μας.

Ο πολιτισμός και η γνώση που μεταφέρονται μέσα από τα βιβλία είναι ανεκτίμητα δώρα που εμπνέουν και διαμορφώνουν το μέλλον των μικρών μας μαθητών. Η γενναιοδωρία σας συμβάλλει στη δημιουργία ενός πιο πλούσιου περιβάλλοντος μάθησης, προσφέροντας στα παιδιά μας την ευκαιρία να εξερευνήσουν νέους κόσμους και να αναπτύξουν το ενδιαφέρον τους για τη γνώση.

Είμαστε ευγνώμονες για τη στήριξή σας και δεσμευόμαστε να χρησιμοποιήσουμε αυτά τα βιβλία με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, προκειμένου να ενισχύσουμε την εκπαίδευση και τον πολιτισμό στο σχολείο μας.

Η γενναιοδωρία σας έχει δημιουργήσει μια πλούσια συλλογή βιβλίων που επιτρέπει στους νέους μαθητές-αναγνώστες μας να εμβαθύνουν σε διάφορους κόσμους και να ανακαλύπτουν νέες σκέψεις και ιδέες. Η προσφορά σας είναι ιδιαίτερα πολύτιμη καθώς έχει ανοίξει τον δρόμο για την ανάπτυξη και την προώθηση της φιλαναγνωσίας στην κοινότητά μας.

Εκ μέρους όλων των εκπαιδευτικών του Δημοτικού Σχολείου Κοσμίου, τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων και των μαθητών, θα θέλαμε να σας εκφράσουμε τη βαθιά μας ευγνωμοσύνη για τη δωρεά σας. Οι συνεισφορές σας έχουν έναν τεράστιο αντίκτυπο στο σχολικό μας περιβάλλον. Η προσφορά σας είναι πολύτιμη και θα έχει διαχρονική αξία για εμάς και τους μαθητές-αναγνώστες μας».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.