Στις καλπες οι εκπαιδευτικοι Δευτεροβαθμιας Εκπαιδευσης της Ροδοπης

Σε μια ιδιότυπη διαδικασία πραγματοποιήθηκαν οι εκλογές της ΕΛΜΕ Ροδόπης την Τετάρτη

Στις κάλπες προσήλθαν οι εκπαιδευτικοί Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ροδόπης την Τετάρτη, σε μια ιδιότυπη διαδικασία, μιας και δεν πραγματοποιήθηκε, ως είθισται, γενική συνέλευση σε σχολική αίθουσα πριν την ψηφοφορία, αλλά έλαβε χώρα το απόγευμα της Τρίτης, στο 3ο Γυμνάσιο της Κομοτηνής.

Η ψηφοφορία ξεκίνησε στις 12 το μεσημέρι στην αίθουσα εκδηλώσεων του Πολυλειτουργικού του Δήμου Κομοτηνής, με την προσέλευση να κρίνεται ικανοποιητική.

Όπως σημείωσε ο Πρόεδρος της ΕΛΜΕ, και εκ νέου υποψήφιος, κ. Μιχάλης Βασιλειάδης, αναμένουν να υπάρχει αρκετή συμμετοχή, κάτι που άλλωστε είναι και το σημαντικότερο, για να εκφράσουν οι συνάδερφοί τους ποιοι θα τους εκφράσουν στην επόμενη δύσκολη διετία 2021-23.

Όπως ανέφερε, η προηγούμενη διοίκηση έκανε πολλές προσπάθειες, μπορεί να έκανε και λάθη, που όμως είναι ανθρώπινα, και δούλεψαν, ενημέρωσαν τον κόσμο, και ανέδειξαν τα ζητήματα που προέκυψαν, κατά την διάρκεια της υγειονομικής κρίσης, καταθέτοντας προτάσεις στην τοπική κοινωνία.

Όσο για τη διαδικασία προσπαθούν να ξεπεράσουν τα προβλήματα, σημειώνοντας πως τα προβλήματα είναι πολλά, συνεχίζουν, και όλα θα λυθούν με τον διάλογο.

Αξίζει να σημειωθεί πως διατυπώθηκαν και παράπονα για τον τρόπο που φέτος υποχρέωσε το Υπουργείο τους εκπαιδευτικούς να πραγματοποιήσουν την διαδικασία, με τον κ. Σταμάτη Σακελλίων, που προσήλθε να ψηφίσει, να εκφράζει την άποψη ότι οι εκλογές, με τον τρόπο που γίνονται και εκτός χώρου εκπαίδευσης, όπως γινόταν παλιότερα, αποτελεί σημάδι την εκδικητικότητας της Υπουργού προς τους εκπαιδευτικούς.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.