Στην Κομοτηνη πραγματοποιηθηκε η τελικη Διακρατικη Συναντηση ευρωπαικου προγραμματος Erasmus+/”ΕΜΤ Χ ASD”

Συμμετείχαν αντιπρόσωποι από τη Ρουμανία, την Ιταλία, την Β. Ιρλανδία

Στις 22 και 23 Φεβρουαρίου 20022 πραγματοποιήθηκε στην Κομοτηνή η τέταρτη και τελευταία συνάντηση των εταίρων του σχεδίου ERASMUS+ με τίτλο: «ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΜΕΘΟΔΟΛΟΓΙΑ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ ΓΙΑ ΜΑΘΗΤΕΣ ΜΕ ΔΙΑΤΑΡΑΧΗ ΑΥΤΙΣΤΙΚΟΥ ΦΑΣΜΑΤΟΣ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΓΕΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ», το οποίο υλοποιείται την τελευταία διετία.   

Οι αντιπρόσωποι των χωρών-εταίρων του σχεδίου (Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αν. Μακεδονίας και Θράκης, Associata Suntem Diferiti από τη Ρουμανία, Projetto crescere από την Ιταλία και Early Years, από τη Βόρεια Ιρλανδία), συζήτησαν οργανωτικά και οικονομικά θέματα του σχεδίου, καθώς και την  τελική αποτίμηση των αποτελεσμάτων που παρήχθησαν κατά τη διάρκεια της υλοποίησης του σχεδίου αυτού, τα οποία θα είναι διαθέσιμα σύντομα, τόσο στην επίσημη ιστοσελίδα του προγράμματος, όσο και στην ιστοσελίδα της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης.

Επίσης, η Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης έδωσε στους εταίρους την ευκαιρία να ανακαλύψουν τον συνδυασμό δυτικών και ανατολικών πολιτισμικών στοιχείων της καθημερινής ζωής της Κομοτηνής, μέσω πολιτιστικών επισκέψεων και συνδιαλέξεων. Η συνάντηση συνέβαλε στη σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ των εταίρων, οι οποίοι αποχώρησαν για τις χώρες τους με τις καλύτερες εντυπώσεις.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.