Στην εκπομπη «Action Tωρα» η Κυνοφιλικη Ομαδα Ερευνας και Διασωσης του ΠΤ Κομοτηνης

Ο Κώστας Ιμανιμίδης μαζί με την Ίρις και τον Φέλτσερ

Ο Πρόεδρος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, Dr. Αντώνιος Αυγερινός, μαζί με μέρος της Κυνοφιλικής Ομάδας Έρευνας και Διάσωσης του Περιφερειακού Τμήματος Κομοτηνής, συμμετείχε στην εκπομπή «Action Τώρα» του Action 24 TV.

Στο στούντιο βρέθηκαν ο αρχηγός Περιφερειακού Τμήματος Κομοτηνής του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, ο κ. Κωνσταντίνος Ιμανιμίδης, καθώς και οι τετράποδοι φίλοι μας, η Ίρις και ο Φέλτσερ.  

Ο κ. Αντώνιος Αυγερινός και τα μέλη της Κυνοφιλικής Ομάδας Έρευνας και Διάσωσης του ΠΤ Κομοτηνής μίλησαν για το έργο της κυνοφιλικής ομάδας στο πλαίσιο της ευρύτερης δράσης του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού. «Δεν είναι η μοναδική κυνοφιλική ομάδα, είναι όμως η καλύτερη και αυτή που ξεκίνησε σε ​όλη την Ελλάδα» είπε χαρακτηριστικά ο Πρόεδρος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού για την Κυνοφιλική Ομάδα Έρευνας και Διάσωσης του ΠΤ Κομοτηνής.

Από τον παρακάτω σύνδεσμο, μπορείτε να διαβάσετε την συνέντευξη που είχαν δώσει τα μέλη του Περιφερειακού Τμήματος Κομοτηνής του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού και της Κυνοφιλικής Ομάδας στις 4/10/21 στο «Ράδιο Παρατηρητής 94fm» στην Νατάσσα Βαφειάδου με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ζώων.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.