Σε «στενο κυκλο» εκοψε τη βασιλοπιτα του ο Εμπορικος Συλλογος Κομοτηνης

Την ενότητα απέναντι στα προβλήματα προέταξε η πρόεδρος Κ. Κωνσταντινίδου

Την κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας πραγματοποίησε το Δ.Σ του Εμπορικού Συλλόγου Κομοτηνής την Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2022, στο χώρο του Εμπορικού και Βιομηχανικού επιμελητήριου Ροδόπης. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ.κ. Παντελεήμων, ο Πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητήριου Ροδόπης κ. Νίκος Αγγελίδης, ο Πρόεδρος του Επαγγελματικού και Βιοτεχνικού Επιμελητήριου Ροδόπης κ. Αντώνης Γραβάνης και ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Επαγγελματικών, Βιοτεχνικών, Εμπορικών Σωματίων Ροδόπης κ. Ανέστης Βαφειάδης.

Ο Σεβασμιώτατος, ευλόγησε την βασιλόπιτα και απευθυνόμενος προς την Πρόεδρο του Συλλόγου ευχήθηκε σε όλους τους επιχειρηματίες να έχουν καλή και ευλογημένη χρόνια, στέλνοντας το μήνυμα, πως όλοι μαζί με υπομονή και προσπάθεια μπορούμε να πετύχουμε περισσότερα, να ξεπεράσουμε την κρίση των ημερών και να βγούμε πιο δυνατοί.

Η Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Κομοτηνής αφού ευχαρίστησε τους παρισταμένους ευχήθηκε σε όλους καλή, ελπιδοφόρα και δημιουργική χρονιά. Τόνισε δε πως σε αυτή την κρίσιμη στιγμή του εμπορίου, ο εμπορικός κόσμος πρέπει να παραμείνει ενωμένος απέναντι στα προβλήματα, διεκδικώντας με υπομονή και στοχευμένες δράσεις την επιβίωση του κλάδου.

Στην κοπή της πίτας παρευρέθηκε συγκεκριμένος αριθμός ατόμων σύμφωνα με τα αυστηρά πλαίσια υγειονομικής ασφάλειας και προστασίας, τηρώντας όλα τα απαραίτητα υγειονομικά μέτρα.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.