Ροδοπη: Νεκρος μη νομιμος μεταναστης μετα απο τροχαιο

Στο όχημα, που προσπάθησε να αποφύγει την αστυνομία κοντά στη Σάλπη, επέβαιναν 17 άτομα

Τη ζωή σε ένα μη νόμιμο μετανάστη φαίνεται να στοίχισε ατύχημα που έλαβε χώρα στην περιοχή της Σάλπης το πρωί του Σαββάτου 11 Ιουνίου.

Οι  αστυνομικοί φέρεται πως έκαναν σήμα στάσης σε όχημα 4×4 έξω από τη Σάλπη, όμως ο οδηγός άρχισε επικίνδυνους ελιγμούς για να τους αποφύγει, και στη συνέχεια το όχημα εξετράπη της πορείας του και κατέληξε εκτός δρόμου.

Όταν έφτασε η ΕΛΑΣ στο σημείο, διαπίστωσε πως στο όχημα πέρα του διακινητή επέβαιναν 16 μετανάστες, που τραυματίστηκαν από το ατύχημα, με ένα από αυτούς να χάνει τη ζωή του.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας

Στην Εθνική Οδό Κομοτηνής – Ξάνθης, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Ιάσμου εντόπισαν Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο, ο οδηγός του οποίου στη θέα των αστυνομικών ανέπτυξε ταχύτητα, αλλάζοντας πορεία.

Έπειτα από έρευνες το παραπάνω όχημα εντοπίσθηκε σε οικισμό της Ροδόπης να έχει ανατραπεί μετά από πρόσκρουση σε περίφραξη οικίας, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό ενός εκ των επιβαινόντων, καθώς επίσης τον τραυματισμό του οδηγού και των άλλων δέκα έξι ατόμων που επέβαιναν σε αυτό.

Συνελήφθη ο οδηγός – διακινητής του αυτοκινήτου διότι όπως προέκυψε προωθούσε στην ενδοχώρα δέκα επτά μη νόμιμους μετανάστες.

Όλοι οι τραυματίες μεταφέρθηκαν σε νοσοκομεία της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Επιπλέον όπως διαπιστώθηκε το όχημα έφερε πλαστές πινακίδες κυκλοφορίας.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.