Ροδοπη: Εργασιες αποκαταστασης του οδοστρωματος στην Εγνατια Οδο

Από τις 25 Οκτωβρίου έως και τις 18 Νοεμβρίου

Εργασίες αποκατάστασης του οδοστρώματος θα εκτελεστούν σε τμήμα της Εγνατίας Οδού στη Ροδόπη από την  χ.θ. 547+600 έως την 548+350 τόσο στο ρεύμα προς Ηγουμενίτσα, όσο και ρεύμα προς Κήπους. Γι’ αυτό το λόγο η Αστυνομική Διεύθυνση Ροδόπης εξέδωσε απόφαση προσωρινών κυκλοφοριακών ρυθμίσεων. Σύμφωνα με αυτήν οι εργασίες θα διαρκέσουν το χρονικό διάστημα από 25-10-2021 έως και 18-11-2021.

Κατά τη διάρκεια των εργασιών σε προκαθορισμένα σημεία θα αποκλειστεί η δεξιά (αργή) λωρίδα κυκλοφορίας & η Λωρίδα Έκτακτής Ανάγκης (Λ.Ε.Α.) και σε προκαθορισμένα σημεία θα αποκλειστεί η αριστερή (γρήγορη) λωρίδα κυκλοφορίας. Σε κάθε περίπτωση η  κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται παραπλέυρως της εκάστοτε ζώνης εργασιών σε λωρίδα κυκλοφορίας διαμορφούμενη από ρυθμιστικές πινακίδες κυκλοφορίας, πλάτους 3,25 μέτρων περίπου. 

Οι εργασίες θα εκτελούνται μόνο κατά την διάρκεια της ημέρας και σε καμία περίπτωση να μην διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων σε ολόκληρο το πλάτος της οδού.  To έργο θα εκτελεστεί σε όσα στάδια απαιτηθεί λαμβάνοντας υπόψη ότι η ζώνη έργων δεν πρέπει να υπερβαίνει τα δύο χιλιόμετρα.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.