«Ψηφιακος Μετασχηματισμος Επιχειρησεων στην Α.Μ.Θ.»

Ημερίδα στην Κομοτηνή στις 16 Ιουνίου

Η ena Σύμβουλοι Ανάπτυξης, Φορέας Αρωγός του eMT cluster, του πρώτου συνεργατικού σχηματισμού Καινοτομίας & Τεχνολογίας στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης, σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Δράμας, το Επιμελητήριο Καβάλας, το Επαγγελματικό & Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Ροδόπης, το Επιμελητήριο Ξάνθης και τις 18 εταιρείες προηγμένων λύσεων τεχνολογίας που συνθέτουν το eMT cluster, θα πραγματοποιήσουν κύκλο εκδηλώσεων ενημέρωσης και παρουσίασης λύσεων Ψηφιακού Μετασχηματισμού με θέμα: «Ψηφιακός Μετασχηματισμός Επιχειρήσεων στην Α.Μ.Θ.». 

Στο πλαίσιο κάθε εκδήλωσης, οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να έρθουν σε επαφή με εταιρείες προηγμένων λύσεων τεχνολογίας που προωθούν και διευκολύνουν τη μετάβαση στον Ψηφιακό Μετασχηματισμό και να ενημερωθούν για τα διαθέσιμα χρηματοδοτικά εργαλεία που μπορούν να αξιοποιήσουν για την υποστήριξη τέτοιων εγχειρημάτων. Κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων θα παρουσιαστούν οι σημαντικές αναπτυξιακές πρωτοβουλίες των κατά τόπους Επιμελητηρίων και του eMT cluster, ενώ μετά την ολοκλήρωση των παρουσιάσεων θα υπάρχει ελεύθερος χρόνος για networking μεταξύ όλων των συμμετεχόντων. 

Ο κύκλος εκδηλώσεων που ξεκίνησε από την Αλεξανδρούπολη το Δεκέμβριο του 2021, ολοκληρώνεται με 4 επιπλέον ενημερωτικές ημερίδες που θα πραγματοποιηθούν σε Δράμα, Κομοτηνή, Καβάλα και Ξάνθη. Στην Κομοτηνή η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στις 16 Ιουνίου και ώρα 18.00 στην αίθουσα του Επαγγελματικού και Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Ροδόπης

Οι επιχειρήσεις στις οποίες απευθύνεται κυρίως η πρόσκληση περιλαμβάνουν Αγροδιατροφικές επιχειρήσεις πρωτογενούς και δευτερογενούς τομέα, Μεταποιητικές και Βιομηχανικές επιχειρήσεις, Εμπορικές επιχειρήσεις, Συνεταιρισμούς και Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης. 

Info

Η συμμετοχή σε όλες τις εκδηλώσεις είναι δωρεάν. 

Για περισσότερες πληροφορίες και την online εγγραφή οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται τον παρακάτω σύνδεσμο: https://emtcluster.gr/index.php/el/emt-cluster/events

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.