Προχωρα κανονικα η διαδικασια για γυρισματα ταινιας στη Δραμα

Στελέχη της παραγωγής βρίσκονται εκ νέου στη Δράμα, σύμφωνα με τον Αντιπεριφερειάρχη Δράμας

Αίσθηση είχε προκαλέσει, πριν από λίγο καιρό, η είδηση ότι θα πραγματοποιούνταν γυρίσματα στην ΠΕ Δράμας ξένης ταινίας, με γνωστούς ηθοποιούς, μεταξύ των οποίων και το Ρόμπερτ Ντε Νίρο.

Μάλιστα τα γυρίσματα προσδιοριζόταν στον Μάρτιο ή τον Απρίλιο, με υποψήφια «σκηνικά» το Σπήλαιο του Αγγίτη, περιοχές πέριξ του Καπνολογικού Ινστιτούτου, τον ορεινό όγκο του Παρανεστίου, αλλά και του Σιδηρονέρου, όπου υπάρχει έντονο το στοιχείο του νερού.

Η δημοσιότητα που πήρε το θέμα μετά από δηλώσεις και του Προέδρου του Περιφερειακού Συμβουλίου (και Δραμινού) κ. Χρήστου Παπαθεοδώρου, είχε ως αποτέλεσμα δημοσίευμα σε Αθηναϊκή Εφημερίδα, όπου αναφερόταν πως «η συγκεκριμένη διαρροή μάλλον δεν άρεσε καθόλου στους παραγωγούς του φιλμ, οι οποίοι πλέον σκέφτονται το ενδεχόμενο να μετακομίσουν το πρότζεκτ σε άλλη τοποθεσία»

Αυτές οι αναφορές αποτέλεσαν αφορμή για επερώτηση του Περιφερειακού Συμβούλου της Περιφερειακής Σύνθεσης (και επίσης Δραμινού) κ. Αργύρη Πατακάκη, για το αν τελικά θα λάβει χώρα η παραγωγή, και τι συνέβη με τα επίμαχα δημοσιεύματα.

Απαντώντας ο κ. Παπαθεοδώρου, τόνισε πως μετά την αναταραχή που δημιουργήθηκε, επικοινώνησε με την εταιρεία παραγωγής, που του επιβεβαίωσε πως δεν υπάρχει αλλαγή πλάνων, απλά υπήρξε καθυστέρηση λόγω πανδημίας.

Επιπλέον πληροφορίες έδωσε ο Αντιπεριφερειάρχης Δράμας κ. Γρηγόρης Παπαεμμανουήλ, ο οποίος τόνισε πως άνθρωποι της παραγωγής βρίσκονται αυτές τις ημέρες στην Δράμα, με τα γυρίσματα να έχουν προγραμματιστεί για τον Μάιο, μέχρι τα μέσα Ιουνίου.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.