Γυρισματα χολιγουντιανης ταινιας στη Δραμα

Με πρωταγωνιστή τον Ρόμπερτ Ντε Νίρο

Σε συνομιλία που είχαμε στις αρχές του μήνα με τον εντεταλμένο σύμβουλο τουρισμού της ΠΑΜ-Θ κ. Αθανάσιο Τσώνη μας είχε μεταφέρει την είδηση πως στη Δράμα θα λάβουν χώρα κινηματογραφικά γυρίσματα ξένης παραγωγής.

Τα παραπάνω έρχεται να επιβεβαιώσει δημοσίευση της εφημερίδας της Δράμας «Εργασία.Συν» που μάλιστα δίνει και περισσότερες πληροφορίες γύρω από την εν λόγω παραγωγή. Σύμφωνα λοιπόν με το δημοσίευμα, πιθανότατα τον Μάρτιο ή τον Απρίλιο, θα πραγματοποιηθούν στον Νομό Δράμας τα γυρίσματα της ξένης ταινίας με άρωμα Χόλυγουντ. Στην ταινία συμμετέχουν διεθνούς φήμης ηθοποιοί, όπως ο κ. Ρόμπερτ Ντε Νίρο, ο οποίος θα υποδυθεί τον ρόλο ενός πολιτικού κρατουμένου. Εκτός του κ. Ντε Νίρο, συμπρωταγωνιστούν και 3-4 ακόμη ηθοποιοί του Χόλυγουντ.

Τα γυρίσματα στην περιοχή αναμένεται να πραγματοποιηθούν σε 3 Δήμους του Νομού, Προσοτσάνη, Δράμα και Παρανέστι. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες, σκηνές της χολιγουντιανής ταινίας θα έχουν ως σκηνικό το Σπήλαιο του Αγγίτη, περιοχές πέριξ του Καπνολογικού Ινστιτούτου, τον ορεινό όγκο του Παρανεστίου, αλλά και του Σιδηρονέρου, όπου υπάρχει έντονο το στοιχείο του νερού. Επίσης, το τοπικό στοιχείο θα υπάρχει, πέρα από το φυσικό φόντο στα γυρίσματα, και σε επίπεδο ηθοποιών, καθώς σε τέτοιου είδους παραγωγές χρησιμοποιούνται κομπάρσοι από την περιοχή.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.