«Ποσο πια ακριβη ειναι αυτη η μπογια που οι ζωες μας αξιζουν λιγοτερο;»

Την κατάσταση στον επαρχιακό δρόμο Κομοτηνής-Σαπών καταγγέλλει πολίτις

Την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει το οδόστρωμα και τις ελλείψεις ασφαλείας που παρουσιάζει η επαρχιακή οδός Κομοτηνής-Σαπών, καταγγέλλει αναγνώστρια της εφημερίδα μας.

Όπως περιγράφει η ίδια σε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που μας απέστειλε, «είμαι κάτοικος Σαπών και  εργάζομαι στην Κομοτηνή,  οπότε  καθημερινά   χρησιμοποιώ τον  επαρχιακό δρόμο Κομοτηνής-Σαπών. Ο  δρόμος είναι σε πολύ κακή κατάσταση λόγο της παντελής έλλειψης  διαγραμμίσεων, της  παλαιότητας της ασφάλτου και των μπαλωμάτων που υπάρχουν από παλαιά σκαψίματα. Ειδικά τις βραδινές ώρες ή τις βροχερές ημέρες ο  δρόμος γίνεται εξαιρετικά επικίνδυνος λόγω της έλλειψης των διαγραμμίσεων και η   πιθανότητα να βρεθείς χωρίς να το καταλάβεις στο αντίθετο ρεύμα  είναι πολύ μεγάλη».

Η ίδια σπεύδει να συμπληρώσει πως «όσοι κινούνται καθημερινά σε αυτόν τον επικίνδυνο δρόμο καταλαβαίνουν  την αγανάκτηση μου» και καταθέτει τις απορίες: «κανένας αρμόδιος δεν χρησιμοποιεί  αυτόν το δρόμο; Δεν βλέπουν τα χάλια που έχει; Τι περιμένουν, να συμβεί ένα ακόμα ατύχημα ή μάλλον ένα δυστύχημα για να έχουμε μετά να λέμε;».

«Ε Λ Ε Ο Σ, πόσο πια ακριβή είναι αυτή η μπογιά που οι ζωές μας αξίζουν λιγότερο;» γράφει κλείνοντας.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.