Πολλα και καιρια τα προβληματα στον κλαδο των αλουμινοκατασκευαστων

Με εκπροσώπηση από τα πανελλήνια όργανα η Γενική Συνέλευση του Σωματείου Ροδόπης Χορηγία ενδυματολογικού εξοπλισμού προς το Σωματείο έκανε η EUROPA PROFIL ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ Α.Β.Ε.

Με συμμετοχή περισσοτέρων των 50 ατόμων πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 15 Ιουλίου 2016 η Γενική Συνέλευση του Σωματείου Αλουμινοκατασκευαστών Ν. Ροδόπης, στην αίθουσα της Ομοσπονδίας, στην οδό Σοφοκλέους Κομνηνού 13 στην Κομοτηνή.
 
Ομιλίες από το Σωματείο Αλουμινοκατασκευαστών Ν. Ροδόπης έκαναν ο Πρόεδρος κ. Κετσέκ Αχμέτ, ο Γραμματέας του Προεδρείου κ. Καρά Ιμπραήμ Μεμέτ και ο Ταμίας κ. Ξανθόπουλος Χρήστος. Στην συνέλευση συμμετείχαν επίσης ο Πρόεδρος της ΠΟΒΑΣ κ. Παγιάτης Θεόφιλος, ο Β’ Αντιπρόεδρος της ΠΟΒΑΣ και Αντιπρόεδρος ΣΕΜΑΣ κ. Πορτοκαλίδης Παναγιώτης, ο Πρόεδρος του ΟΕΒΕ Δράμας κ. Μουρμούρης Όθων, ο Αναπληρωτής Ταμίας της ΠΟΒΑΣ κ. Ασλανίδης Λάζαρος, ο Πρόεδρος του Σωματείου Σερρών κ. Δημητριάδης Σπύρος.
 

Στην εκδήλωση παρευρέθησαν ως προσκεκλημένοι εκπρόσωποι της EUROPA PROFIL ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ Α.Β.Ε.. Εκ μέρους της εταιρίας EUROPA, η οποία προχώρησε σε χορηγία ενδυματολογικού εξοπλισμού προς το Σωματείο, σύντομο χαιρετισμό απηύθυνε ο τεχνικός πωλήσεων της περιοχής κ. Δημήτρης Γεωργιάδης.
 
Στην συνέλευση αναδείχτηκαν καίρια προβλήματα του κλάδου, όπως είναι το ασφαλιστικό, τα προβλήματα με τα εισαγόμενα κουφώματα από την Βουλγαρία που βαφτίζονται ελληνικά, οι πιστοποιήσεις των ηλεκτροσυγκολλητών, το νέο πρόγραμμα «Εξοικονομώ», η δημιουργία βάσεως δεδομένων πιστοποιημένων κατασκευαστών, θέματα που αφορούν τους τεχνικούς ασφαλείας, η ανάπτυξη συνεργατικού σχηματισμού στον κλάδο των δομικών κατασκευών αλουμινίου κ.α.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.