Πιστοποιημενα Σεμιναρια Α’ Βοηθειων απο την ΕΟΔ Ροδοπης

Μέχρι τις 15 Νοεμβρίου οι αιτήσεις συμμετοχής

Το τμήμα Πρώτων Βοηθειών της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης Ροδόπης διοργανώνει πιστοποιημένη εκπαίδευση Πρώτων Βοηθειών – Βασικής Υποστήριξης Ζωής υπό την αιγίδα του διεθνούς φορέα πιστοποίησης EMP Medic First Aid.

Με την επιτυχή ολοκλήρωση της εκπαίδευσης οι συμμετέχοντες θα λαμβάνουν Πιστοποίηση παροχέα Πρώτων Βοηθειών, διεθνώς αναγνωρισμένη. Η εκπαίδευση θα περιλαμβάνει, Καρδιοπνευμονική Αναζωογόνηση (ΚΑΡΠΑ), σε ενήλικες, παιδιά και βρέφη, χρήση Αυτόματου Εξωτερικού Απινιδωτή (ΑΕΑ), Αντιμετώπιση πνιγμονής, Επιληψίας, πνιγμού και θέση ανάνηψης τόσο σε θεωρητικό όσο και πρακτικό επίπεδο.
 
Τα σεμινάρια είναι διάρκειας 5 ωρών και θα διεξαχθούν, το πρώτο την Τετάρτη 22/11/17 και ώρες 16:30-21:30, και το δεύτερο την Τετάρτη 29/11/17 και ώρες 16:30-21:30.
 
Για περισσότερες πληροφορίες και κράτηση θέσης σε όποιο σεμινάριο επιθυμούν, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο 6977184124 μέχρι τις 15 Νοεμβρίου. Λόγω ότι ο αριθμός συμμετεχόντων είναι περιορισμένος συνίσταται οι ενδιαφερόμενοι να κάνουν κράτηση το συντομότερο δυνατό.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.