Περιστατικο θανατωσης ζωου στις Σαπες καταγγελλουν οι «Φιλοι Αδεσποτων Κομοτηνης»

Σύμφωνα με την Ομάδα κάποιος σκότωσε με ξύλο σκύλο

Για περιστατικό θανάτωσης ζώου στις Σάπες κάνει λόγο σε ανάρτησή της στο facebook  η ομάδα εθελοντών «Φίλοι Αδέσποτων Κομοτηνής».

Όπως μεταφέρει: «την Κυριακή, 3.10.21, το μεσημέρι, ειδοποιηθήκαμε από κάτοικο του προσφυγικού συνοικισμού (Ποντιακά) στις Σάπες, ότι έμαθε πως χτύπησαν πολύ άσχημα με ξύλο αδέσποτο σκύλο. Πήγαμε στις Σάπες και βρήκαμε το αρσενικό σκυλάκι να βρίσκεται σε κωματώδη κατάσταση. Το πήραμε και το μεταφέραμε κατευθείαν στην Κομοτηνή στον υπεύθυνο κτηνίατρο. Ο σκύλος έφερε τραύματα στο πρόσωπο και το κεφάλι. Δυστυχώς, παρόλες τις προσπάθειες για να σωθεί το άτυχο πλάσμα, τελικά υπέκυψε στα τραύματα του. Πήγαμε στον οικισμό των Ποντίων στις Σάπες τις επόμενες ημέρες και κάναμε επιτόπια έρευνα για να βρούμε ποιος σκότωσε το σκύλο. Έπειτα, απευθυνθήκαμε στο αστυνομικό τμήμα Σαπών, όπου και κάναμε μήνυση. Μάρτυρες υπάρχουν για το ποιος σκότωσε το σκυλί, το θέμα είναι τα στόματα να ανοίξουν και να σταματήσει η νοοτροπία «δεν θέλω να κάνω καταγγελία».

Κλείνοντας η Ομάδα καταθέτει την ελπίδα της «η αστυνομία να αντιμετωπίσει το θέμα με την απαραίτητη σοβαρότητα, γιατί πρόκειται για μία ακόμα δολοφονία στην περιοχή της Ροδόπης και μέχρι στιγμής δεν έχει πιαστεί ούτε ένας δράστης».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.