Παραταση υποβολης αιτησεων για το εργο Νεανικες Δρασεις του ΥΜΑΘ

Μέχρι τις 14 Ιανουαρίου

Λόγω των έκτακτων καιρικών συνθηκών παρατείνεται η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων για το έργο Νεανικές Δράσεις που «τρέχει» το Υπουργείο Μακεδονίας Θράκης. Η νέα προθεσμία υποβολής αιτήσεων ολοκληρώνεται στις 14 Ιανουαρίου 2019, ημέρα Δευτέρα και ώρα 12:00. Η υποβολή μπορεί να γίνει είτε ταχυδρομικά είτε με αυτοπρόσωπη κατάθεση στο πρωτόκολλο του Υπουργείου Εσωτερικών, Τμήμα Γραμματείας γρ. 210, 2ος όροφος, Αγίου Δημητρίου, Διοικητήριο, Θεσσαλονίκη. Οι αιτήσεις που αποστέλλονται ταχυδρομικά ή με εταιρία ταχυμεταφορών και φέρουν ημερομηνία και σφραγίδα αποστολής από το ταχυδρομείο έως 14 Ιανουαρίου 2019 γίνονται δεκτές.   
 
Να θυμίσουμε ότι το έργο χρηματοδοτείται από το εθνικό σκέλος του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων του υπουργείου Εσωτερικών – Τομέας Μακεδονίας και Θράκης και είναι συνολικού προϋπολογισμού 210.000 ευρώ.
 
Δικαίωμα υποβολής αιτήσεων συμμετοχής έχουν αποκλειστικά σύλλογοι, σωματεία, συνεταιρισμοί και νομικά πρόσωπα μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα που δραστηριοποιούνται στους τομείς της κοινωνικής αλληλεγγύης και της κοινωνικής συνοχής, της προστασίας του περιβάλλοντος, της καινοτομίας, του πολιτισμού και της δημιουργικότητας και συμβάλλουν στην ενεργή συμμετοχή των νέων.
 
Στόχος του ΥΜΑΘ να συμβάλει μέσω του προγράμματος στην ενίσχυση της συμμετοχής των νέων στην κοινωνική, οικονομική και πολιτιστική ζωή των τοπικών κοινωνιών τους, στην ευαισθητοποίηση και συμμετοχή τους στη βιώσιμη διαχείριση και διατήρηση των φυσικών πόρων και να προάγει τη δημιουργικότητά τους.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.