Οταν ο Παπα ΠΑΟΚ συναντησε τους Ιασμιωτες

Η πρόσκληση για την παρακολούθηση των εορτών του Προφήτη Ηλία και η ανταπόκριση του Ιερέα

Ένα βίντεο μοιράστηκε ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Ιάσμου κ. Ηλίας Μπούκας με τους διαδικτυακούς του φίλους. Είναι ένα βίντεο που αποτυπώνει τη συνάντηση του Παπα Χρήστου με πιστούς από τον Ίασμο, κατά τη διάρκεια μιας βάφτισης.

Ο ιεράς που είναι γνωστός και ως Παπά ΠΑΟΚ λόγω της μεγάλης του αγάπης για την ομάδα, όπως κάνει συχνά πυκνά διά των μέσων κοινωνικής δικτύωσης μοιράστηκε τη χαρά του που τους είδε, λέγοντας πως «δεν κατάλαβαν ότι εγώ έχω περάσει από εκεί, γιατί στην Κομοτηνή, την Ξάνθη και τον Έβρο ήμουν φαντάρος. Τα έζησα τα μέρη αυτά και πέρασα ωραία, γι’ αυτό και σήμερα χάρηκα που ήρθαν μέχρι εδώ και τους υπόσχομαι ότι θα τους κάνω κι εγώ μία έκπληξη, να πάω εκεί στο χωριό τους. Είναι χωρά υπέροχα. Είναι χωριά που έχουν Ελλάδα πολύ, περισσότερο από εμάς. Γι’ αυτούς μίλησε και ο παλιός συγγραφέας, ο ποιητής ότι «κρατάνε Θερμοπύλες». Τους ευχαριστώ, τους αγαπώ και τρελάθηκα μαζί τους».

Αποδεικνύοντας το πνεύμα φιλοξενίας που πάντα τους διακατέχει, οι Ιασμιώτες έσπευσαν να προσκαλέσουν τον ιερέα στις εορτές του Προφήτη Ηλία με τον Παπα Χρήστο να αποκρίνεται: «Κανονίστε όταν θα έρθω, θέλω καλό κρασί, καλό μεζέ και ο παπάς χορεύει κιόλας. Να περνάτε καλά, να αγαπάτε τους δικούς σας και να σας αγαπάνε. Άμα έχουμε αγάπη, όλα τα άλλα γίνονται.  

Δείτε εδώ το βίντεο

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.