Ορκωμοσια για 65 φοιτητες του Τμηματος Κοινωνικης Διοικησης και Πολιτικης Επιστημης

Οι απόφοιτοι του Τμήματος παρέλαβαν τα διπλώματά τους στο ασφυκτικά γεμάτο Αμφιθέατρο Παλιάς Νομικής

Ο κ. Χρήστος Δερβεντλής ήταν ο πρωτεύσας φοιτητής που συγκέντρωσε την υψηλότερη βαθμολογία και ανέγνωσε τον νενομισμένο όρκο του Τμήματος Κοινωνικής Διοίκησης και Πολιτικής Επιστήμης, στην τελετή ορκωμοσίας που έλαβε χώρα χθες το πρωί στο κατάμεστο Αμφιθέατρο Παλιάς Νομικής.


 
Ακολούθησαν 65 νέοι πτυχιούχοι που  παρέλαβαν τα πτυχία τους  με ορισμένους εκ των μη πτυχιούχων να ζητωκραυγάζουν, υψώνοντας ευφάνταστα πανό που έκλεψαν τα βλέμματα για άλλη μία φορά. Τα πτυχία παρέδωσαν ο πρόεδρος του Τμήματος, κ. Νίκος Πολύζος και ο Αναπληρωτής Πρύτανης, κ. Φώτης Μάρης, ευχόμενοι καλή σταδιοδρομία.


 
Έξω από το Αμφιθέατρο οι νέοι επιστήμονες έγιναν δεκτοί από φίλους και συγγενείς  με κόρνες και κομφετί, ξεκινώντας με τον καλύτερο τρόπο το νέο κεφάλαιο της ζωής τους.

 
Ο Αναπληρωτής Πρύτανης, κ. Φώτης Μάρης ευχήθηκε σε όλους τους νέους πτυχιούχους καλή σταδιοδρομία, τονίζοντας πως αυτήν την μέρα θα ακολουθήσουν πολύ καλύτερες, καθώς οι γνώσεις και οι ικανότητές τους θα είναι σύμμαχοί τους στην μετέπειτα επαγγελματική τους ζωή. Τους ζήτησε ακόμα να συνεχίσουν την πορεία που ξεκίνησαν στα θρανία του ΔΠΘ προχωρώντας ακόμα παραπέρα την εκπαίδευσή τους.

 
Με την σειρά του ο πρόεδρος του Τμήματος Κοινωνικής Διοίκησης και Πολιτικής Επιστήμης συνεχάρη τους 65 νεοορκισθέντες σε κλίμα συγκίνησης, συμβουλεύοντάς τους να κάνουν με πάθος αυτό με το οποίο καταπιάνονται και τονίζοντας πως όλοι οι καθηγητές του ΔΠΘ προσπάθησαν να τους δώσουν ό,τι καλύτερο μπορούσαν. Αξίζει να αναφέρουμε πως οι κ.κ. Μάρης και Πολύζος αναφέρθηκαν και στην κατασκευή των νέων κτηριακών εγκαταστάσεων για το τμήμα.
 
 
 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.