«Ο πονος σας ειναι πονος μας»

Μήνυμα καταδίκης του τρομοκρατικού χτυπήματος στην Τουρκία από το ΚΙΕΦ

Μήνυμα καταδίκης της τρομοκρατίας με αφορμή το προχθεσινό τρομοκρατικό χτύπημα στο αεροδρόμιο Ατατούρκ της Κωνσταντινούπολης απέστειλε με ανακοίνωσή του το Κόμμα Ισότητας Ειρήνης και Φιλίας.
 
Παράλληλα το κόμμα εκφράσει τα συλλυπητήρια του για αυτούς που έχασαν τη ζωή τους από την επίθεση και εύχεται ταχεία ανάρρωση σε όσους τραυματίστηκαν.  

Αναλυτική η ανακοίνωση του ΚΙΕΦ:

«Το βράδυ της Τρίτης, στις 28 Ιουνίου 2016 ως αποτέλεσμα των προδοτικών τρομοκρατικών επιθέσεων που πραγματοποιήθηκαν στο αεροδρόμιο Ατατούρκ της Κωνσταντινούπολης στη Τουρκία, 36 αθώοι έχασαν τη ζωή τους και 147 άτομα τραυματίστηκαν.
 
Ως ΚΙΕΦ, καταδικάζουμε αυτή την φρικτή επίθεση που έγινε προδοτικά. Ευχόμαστε έλεος από τον Αλλάχ για αυτούς που έχασαν τη ζωή τους σε αυτήν την φρικτή επίθεση, εκφράζουμε τα συλλυπητήρια μας και ευχόμαστε κουράγιο στις οικογένειές τους και στο Τουρκικό Έθνος και ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση στους τραυματισθέντες.
 
Αναθεματίζουμε αυτούς που επιβουλεύτηκαν τη ζωή των αναμάρτητων και αθώων ανθρώπων στις ευλογημένες ημέρες αυτού του ιερού μήνα, όποτε ενδυναμώνεται η αδελφοσύνη, μοιράζεται αδελφικά το ψωμί και απλώνονται τα χέρια για την παγκόσμια ειρήνη.
 
Ανακοινώνουμε στο κοινό ότι είμαστε οξύτατα αντίθετοι στην τρομοκρατία από όπου και σε όποιον έρχεται και καλούμε για την ανθρωπότητα συνολικά όλα τα κράτη του κόσμου να λάβουν δράση ενάντια στην τρομοκρατία». 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.