Ο Ευαγγελος Μανωλοπουλος του ΔΠΘ νεος προεδρος στον ΕΟΦ

Ορίστηκε το ΔΣ του οργανισμού με απόφαση του υπουργού υγείας

Νέο διοικητικό συμβούλιο ορίστηκε στον Εθνικό Οργανισμό Φαρμάκων (ΕΟΦ), έπειτα από απόφαση του υπουργού Υγείας Μιχάλη Χρυσοχοΐδη.

Πρόεδρος του ΕΟΦ ορίστηκε ο Ευάγγελος Μανωλόπουλος, καθηγητής Φαρμακολογίας στην Ιατρική Σχολή του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης.

Αντιπρόεδρος Α’ ορίστηκε ο Διομήδης Λυμπέρης, Πτυχιούχος του Τμήματος Μαθηματικών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στην Οργάνωση και Διοίκηση Υπηρεσιών Υγείας του Τμήματος Νοσηλευτικής του ΕΚΠΑ.

Αντιπρόεδρος Β’ ορίστηκε ο Σπυρίδων Σαπουνάς, Ιατρός Ενδοκρινολόγος, με αρμοδιότητα ζητήματα επιστημονικών ερευνών και δράσεων.

Τακτικό Μέλος ορίστηκε Μαρία Κωνσταντή, Καθηγήτρια Φαρμακολογίας Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Ιωαννίνων με αναπληρωτή τον Γεώργιο Παπαζήση, Καθηγητή φαρμακολογίας-Κλινικής Φαρμακολογίας Ιατρικής Σχολής ΑΠΘ.

Τέλος, τακτικό Μέλος ορίστηκε ο Γεώργιος Χαμηλός, Καθηγητής Μικροβιολογίας-Λοιμωξιολογίας της Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Κρήτης με αναπληρωτή τον Γεώργιο Βασιλόπουλο, Καθηγητή Αιματολογίας-Μοριακής Ιολογίας Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Συγχαρητήρια από τη Διοίκηση του ΔΠΘ

Σε μήνυμά της η Διοίκηση του ΔΠΘ εκφράζει εκ μέρους ολόκληρης της ακαδημαϊκής κοινότητας του Πανεπιστημίου, τα θερμά τους συγχαρητήρια στον κ. Μανωλόπουλο.

«Ο κ. Μανωλόπουλος υπηρετεί στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης από το 1998. Η επιλογή του από τον Υπουργό Υγείας Μιχάλη Χρυσοχοΐδη στη θέση αυτή, επιβεβαιώνει το υψηλό ερευνητικό και ακαδημαϊκό έργο που επιτελείται στο Ίδρυμα μας.

Παράλληλα αποτελεί σημαντική αναγνώριση της επιστημονικής του αριστείας και ξεχωριστή τιμή τόσο για τον ίδιο, όσο και για το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης.

Ευχόμαστε καλή επιτυχία στο έργο του» τονίζεται στο μήνυμα.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.