«Ο δημοσιογραφικος λογος απο τη μεταπολιτευση εως τα μνημονια»

Διάλεξη της Ν. Τσιτσανούδη στο Colloquium Γλωσσολογίας του ΤΕΦ

Διάλεξη με θέμα «Ο δημοσιογραφικός λόγος από τη μεταπολίτευση έως τα μνημόνια» θα παραχωρήσει η κ. Νικολέττα Τσιτσανούδη, στο πλαίσιο του Colloquium της Γλωσσολογικής Ειδίκευσης του Τμήματος Ελληνικής Φιλολογίας του ΔΠΘ. Η διάλεξη θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά την Πέμπτη 14 Ιανουαρίου και ώρα 18.30. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να την παρακολουθήσουν μέσω του συνδέσμου: http://bit.ly/e-colloquium-Duth

Η κ. Νικολέττα Τσιτσανούδη – Μαλλίδη είναι αναπληρώτρια καθηγήτρια στο Παιδαγωγικό Τμήμα Νηπιαγωγών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Επίσης ως διδάκτωρ Γλωσσολογίας δίδαξε επί τρία έτη στο Παιδαγωγικό Τμήμα Προσχολικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας το μάθημα «Κριτικός Γραμματισμός και ΜΜΕ». Επιστημονικά της βιβλία χρησιμοποιούνται ως συγγράμματα σε φοιτητές των Πανεπιστημίων Ιωαννίνων (μεταπτυχιακό πρόγραμμα Τμήματος Ιστορίας – Αρχαιολογίας), Καποδιστριακού Αθηνών (Μέσων Ενημέρωσης και Επικοινωνίας) και Θεσσαλίας (Παιδαγωγικό Τμήμα).

Ως δημοσιογράφος έχει εργασθεί σε σειρά αθηναϊκών εφημερίδων («Χώρα», «Αδέσμευτος Τύπος», «Επενδυτής») και έχει διευθύνει περιφερειακά τηλεοπτικά και ραδιοφωνικά μέσα ενημέρωσης. Είναι μέλος της Ένωσης Ευρωπαίων Δημοσιογράφων.

Διετέλεσε υπεύθυνη Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων στη Βουλή των Ελλήνων. Έχει συμμετάσχει ως εισηγήτρια σε διεθνή και ελληνικά συνέδρια. Μελέτες της έχουν δημοσιευθεί σε περιοδικά με Κριτές στην Ελλάδα και τις Ηνωμένες Πολιτείες.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.