Μουσταφα & Μπουκετ

Παντρεύτηκε η κόρη του βουλευτή Ροδόπης Ιλχάν Αχμέτ – Παρουσία μεταξύ άλλων και της προέδρου του ΚΙΝΑΛ Φώφης Γεννηματά

Με μία γιορτή για αγαπημένους φίλους και συνεργάτες επισφράγισαν τον γάμο τους που προηγήθηκε λίγους μήνες πριν η Μπουκέτ, κόρη του βουλευτή Ροδόπης του ΚΙΝΑΛ Ιλχάν Αχμέτ και ο σύζυγος της κ. Μουσταφά Χακκή, την περασμένη Παρασκευή.

Οι νεόνυμφοι παρέθεσαν γεύμα σε μία σειρά λιγοστών, λόγω των μέτρων του κορωνοϊού, καλεσμένων, μεταξύ των οποίων η Πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ κ. Φώφη Γεννηματά και ο σύζυγος της κ. Aνδρέας Τσούνης, οι βουλευτές Χουσεΐν Ζεϊμπέκ και Μπουρχάν Μπαράν, ο Περιφερειάρχης ΑΜΘ κ. Χρήστος Μετιος, οι δήμαρχοι Κομοτηνής, Μαρώνειας-Σαπών και Ιάσμου, κ.κ. Γιάννης Γκαράνης, Ντίνος Χαριτόπουλος και Οντέρ Μουμίν, η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κομοτηνής κ. Κλεοπάτρα Στογιαννίδου, ο πρώην υπουργός κ. Γιώργος Πεταλωτής, ο πρόεδρος του ΤΕΕ Θράκης κ. Δημήτρης Λουρίκας, η πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Ροδόπης κ. Ιωάννα Χατζηαντωνίου, ο Πρόξενος της  Τουρκικής Δημοκρατίας στην Κομοτηνή κ. Μουράτ Ομέρογλου, τα μέλη του Δ.Σ. της Διαχειριστικής Επιτροπής Μουσουλμανικής Περιουσίας Κομοτηνής, ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Ν. Ροδόπης Γκαλήπ Γκαλήπ, ο δημοσιογράφος και στενός συνεργάτης του Ιλχάν Αχμέτ, Δάμωνας Δαμιανός κ.α.

Το ζευγάρι έφτασε στο κέντρο διασκέδασης Astraia Garden στον Ίασμο λίγο πριν τις 9 το βράδυ, με το τραγούδι του Leonard Cohen “Dance me to the end of love”, σημαίνοντας έτσι και την έναρξη της γιορτής.

Στο πλευρό των νεονύμφων τόσο ο κ. Ιλχάν Αχμέτ με την σύζυγό του Μπελκίν, όσο και οι γονείς του γαμπρού κ. Φαρούκ Χακκή με την σύζυγό του Αϊσέλ.

Στους νεόνυμφους να ζήσετε ευτυχισμένοι!

Στους γονείς να σας ζήσουν!

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.