Με θεατρο και μουσικη συνεχιζονται οι χριστουγεννιατικες εκδηλωσεις της ΔΚΕΠΠΑΚ

Την Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου στο Πάρκο και στο Ίδρυμα Παπανικολάου

Θέατρο και μουσική περιλαμβάνουν οι χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν υπό την αιγίδα της ΔΚΕΠΠΑΚ στο πλαίσιο των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων του Δήμου Κομοτηνής την Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου.

Η αρχή θα γίνει με μία συναυλία, κάτω από το Χριστουγεννιάτικο φωτισμένο δέντρο στο πάρκο της Αγίας Παρασκευής, στις 5.30 μ.μ.

Στη συναυλία, η 13μελής big band “Allegro”, υπό τη διεύθυνση του κ. Νικόλαου Ιερώνυμου, θα σκορπίσει χριστουγεννιάτικες μελωδίες στο χώρο, στέλνοντας το χαρμόσυνο μήνυμα της Γέννησης του Θεανθρώπου.

«Επιχείρηση… “Χριστούγεννα”!»

Θα ακολουθήσει στις 7.30 μ.μ. η Χριστουγεννιάτικη παράσταση «Επιχείρηση… “Χριστούγεννα”!» του Θεατρικού εργαστηρίου «Επί Σκηνής» της Μυρσίνης Λαντζουράκη, στο Ίδρυμα Παπανικολάου. 

Λίγα λόγια για την παράσταση

Ήρθαν τα Χριστούγεννα!

Εντάξει, θα έφταναν κάποια στιγμή. Ο χρόνος κάνει κύκλους. Μπαίνει ο Δεκέμβριος και έρχονται Χριστούγεννα.

Για σκέψου λίγο; Κι αν αργούσαν…; Αν τα παραμύθια είχαν παράπονα, αν ο κόσμος είχε ξεχάσει τι σημαίνουν τα Χριστούγεννα, αν το πνεύμα της αγάπης  το αντικαθιστούσαν πνεύματα μοχθηρά και ζηλόφθονα;

Τις απαντήσεις θα τις βρείτε στις πέντε Χριστουγεννιάτικες  ιστορίες που θα ζωντανέψουν «επί σκηνής» τα μαθητικά τμήματα του εργαστηρίου.

Οι συντελεστές

Κείμενα: Βούλα Παναγιωτίδου

Διδασκαλία: Μυρσίνη Λαντζουράκη-  Βούλα Παναγιωτίδου  

Για την είσοδο στο χώρο, που μπορεί να δεχθεί 200 καθήμενους θεατές, θα ισχύσουν όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα για την πανδημία.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.